חל"ת לאחר לידה - רצף ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חל"ת לאחר לידה - רצף ?
    חני
    01/02/2009

שלום. אני אמורה ללדת תאומים בניתוח אלטקיבי. אני אמורה לחזור לעבודה לאחר חופשת הלידה בדיוק שבוע לפני סוף שנת הלימודים ( אני מתגברת כיתות בבית ספר ) . שאלתי היא : האם אני יכולה לחזור לעבודה ( על מנת לקבל את המגיע לי ביולי אוגוסט - ביגוד , הבראה וכו' ) ואז בספטמבר לצאת לחל"ת ? או שבמידה ואני רוצה לצאת לחלת אני חייבת לעשות זאת ברצף לאחר חופשת הלידה ? לתשובתך אודה בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חל"ת לאחר לידה - רצף ?

הוספת תגובה

• חל"ת - לאחר לידה

עו``ד ליאת שטיין
    01/02/2009

חני שלום,
    על החל"ת להיות ברצף, אלא אם המעסיק יתן את הסכמתו לכך.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלת רצף המשך

חני
    02/02/2009

כן , הבנתי . אך פה מדובר על 5 ימי עבודה לפני החופש הגדול.(שממילא אני לא עובדת בו והחודשיים של החופש הגדול הם על חשבון פידיון ימי חופש שצברתי) . איך בכל זאת אני יכולה "להרויח" / "לדלג" על השבוע הזה לפני תחילת החופש הגדול שממילא אני בחופשה בחודשיים האלו ובספטמבר לא לחזור אלא לקחת חל"ת ? זה נורא בעייתי. מדובר סך הכל על5 ימים. בבקשה תשובתך. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    02/02/2009

חני שלום,
    אם השיקול הוא לא לאבד את זכויותייך הסוציאליות, הרי שממילא את זכאית להן, גם בהיותך בחופשת לידה ו/או חל"ת.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו