דחוף - חישוב מס' ימי הודעה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - חישוב מס' ימי הודעה מוקדמת
    שלי
    01/02/2009

בהמשך לשאלה ששאלתי כאן בעבר וקיבלתי תשובה חלקית מדיי: ב-1 ביוני 2008 התחלתי לעבוד במשרה מלאה במשכורת חודשית. הייתי בחופשת לידה בין 22 באוקטובר 2008 ל-28 בינואר 2009. בכוונתי להתפטר מחר/מחרתיים (2 או 3 בפברואר). לפי החישוב שלי, עליי לתת הודעה מוקדמת של 14 יום (6+2.5+2.5+2.5). האם החישוב שלי נכון? אני לא בטוחה אם עליי לקחת בחשבון את תקופת חופשת הלידה. כמו כן איני בטוחה אם עליי לקחת בחשבון את חודש פברואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תקופת ההודעה המוקדמת

עו``ד ליאת שטיין
    02/02/2009

שלי שלום,
    על פי הנתונים שהצגת, הרי שעלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת חודש ימים (אלא אם קיים ביניכם הסכם עבודה אישי ו/או קיבוצי הקובע תקופה ארוכה יותר), שכן מלאה לך למעלה משנת עבודה (חופשת הלידה באה בחשבון).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך טעות בקריאת התאריכים!

שלי
    03/02/2009

התחלתי לעבוד אצל המעסיק הנוכחי ביוני 2008. זה לפני פחות משנה! אנא בידקי תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו