זכאות לפיצויי פיטורין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכאות לפיצויי פיטורין
    ליאת
    02/02/2009

תודה רבה על התשובות המהירות בפורום. רציתי הבהרה לגבי שאלה ששאלתי בעבר לגבי זכאות לפיצויי פיטורין בעקבות התפטרות לאחר לידה, אצל מעסיקי האחרון עבדתי מנובמבר 2007 ועד אוגוסט 2008 חלק מהתקופה תשלום לפי שעות עבודה בפועל וחלק מהתקופה בחוזה חודשי סה"כ 10 חודשי עבודה לאחר מכן יצאתי לשמירת הריון וחופשת לידה שאמורה להסתיים בסוף פברואר. בתשובתך הקודמת כתבת לי שאני זכאית לפיצויי פיטורין זה לא ברור לי לאור העובדה שבתשובותיך לנשים אחרות את מדגישה את העובדה של הצורך לעבוד שנה לפחות (האם שמירה חופשת לידה מצטרפות?). האם יש תקופת הודעה מוקדמת על התפטרות לפי תקופת העסקה שלי. ושוב תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכאות לפיצויי פיטורין

הוספת תגובה

• חישוב תקופת העבודה וההודעה המוקדמת

עו``ד ליאת שטיין
    02/02/2009

ליאת שלום,
    התשובה בגוף השאלה... תקופת שמירת ההריון וחופשת הלידה באות בחשבון לצורך חישוב תקופת ההעסקה.
    לגבי הודעה מוקדמת- ככל שעבדת במשרה מלאה במשכורת חודשית, הרי שעלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת חודש ימים (אלא אם קיים ביניכם הסכם עבודה אישי ו/או קיבוצי הקובע תקופה ארוכה יותר), שכן מלאה לך למעלה משנת עבודה, כאמור.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו