האם זו הרעה בתנאים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו הרעה בתנאים?
    לילה
    02/02/2009

בוקר טוב, הינני עובדת הייטק ונמצאת בחברה הנוכחית מזה כשנתיים וחצי בתפקיד מכירות ללקוחות גדולים באירופה. זהו תפקיד שטח שדורש הרבה נסיעות. כמו כן, הינני בתחילת החודש השישי להריוני. לאור שינויים בהנהלה בחברה נודע לי הבוקר שההנהלה החליטה לשנות את תפקידי באופן הבא: את עבודת השטח עם הלקוחות יעשה מישהו אחר (בחור) ואני אתן את התמיכה האחורית במשרד. מבחינתי זוהי הרעת תנאים שכן לא לכך באתי מלכתחליה, כמו כן יש לי מספר לקוחות בתהילכי מכירה אשר אינני רוצה להעביר את האחריות עליהם למישהו אחר. ראוי לציין שתהליך המכירה של הלקוחות שלי הינו ארוך מאוד ולוקח כשנתיים. האם אני יכולה לטעון להרעת תנאים עקב הריון? אני רואה בתפקיד החדש המוצע לי פגיעה במעמדי המקצועי אותו אני בונה כבר יותר מ-11 שנים אם הרבה הצלחות והמלצות. מה עלי לעשות? באם לא יקבלו את טענותי האם אני יכולה לדרוש פיצויי פיטורים מלאים לאור הרעה בתנאים? איך אני מוכיחה זאת? בתודה רבה מראש, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו הרעה בתנאים?

הוספת תגובה

• הרעת תנאים

עו``ד ליאת שטיין
    02/02/2009

מיכל שלום,
    הרעת תנאים עת לא מדובר בהפחתה בשכר הינה סוגייה מורכבת, ולא ניתן לתת תשובה מקצועית במסגרת הפורום, שכן יש לרדת לעומקם של דברים ולבחון את מכלול הדברים.
    אוכל לומר כי על פניו הדבר נשמע כהרעה, אולם כאמור יש לבחון המקרה הספציפי לעומקו, ואוכל לסייע רק בייעוץ פרטני.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו