טיול לחול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיול לחול
    ליאת
    03/02/2009

שלום רב, אני עובדת במקום עבודתי מזה כשנה וארבעה חודשים הנני בתחילת חודש שמיני ולפני כ3 שבועות יצאתי לשמירת הריון עקב סימפולזיוליס קשה , בסוף השנה שעברה נאמר לנו במקום העבודה שבמידה ונגיע לאיזה יעד מכירה נקבל טיול לחול ואכן בסוף דצמבר שעדיין עבדתי המחלקה שבו אני עובדת עברה את היעד וקיבלה טיול לסרינלקה שאלתי כזו: האם הטיול מגיע לי? זו מתנה מהחברה שבה אני עובדת אבל חייבת לציין שעמלתי במשך כל השנה כמו כל שאר העובדים האם אני אמורה לדרוש דחיה לטיול או תשלום כספי עבורו ו/או נופש זוגי בארץ לשבוע במקומו יש לציין שאהיה אם חד הורית עתידית עוד חודשיים הטיול יתקיים החודש כמובן שאת התאריך ומיקום הטיול גילתי בדרך לא דרך אף אחד ממקום עבודתי לא טרח להודיע לי ולדבר עימי על הנושא אשמח לקבל תגובה יום מחייך ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיול לחול

הוספת תגובה

• טיול לחו"ל וחלופות

עו``ד ליאת שטיין
    06/02/2009

לעאת שלום,
    למרבה הצער, הרי שממילא עקב מצבך הרפואי אין ביכולתך לצאת לטיול זה, וכן אין כל הוראה בחוק המחייבת את המעסיק להעמיד לך חלופה אחרת, כפי שציינת.
    מכאן - שעקרונית הכל נתון למו"מ שכן עניין זה אינו מעוגן בחוק, ועל פניו המעסיק אינו חב לך דבר.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו