התפטרות לאחר חופשת הלידה- דחוף!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר חופשת הלידה- דחוף!
    לירון
    04/02/2009

התחלתי לעבוד בספטמבר 2007 וביולי 2008 ילדתי. הודעתי למעביד שאני לא רוצה לחזור לאותה היקף משרה (10 שעות ביום) ואם יש אפשרות להחזיר אותי למשרה חלקית אני כן מעוניינת לחזור המעביד אמר שישקול זאת ולאחר מכן הודיע לי שכן וקבענו תאריך לחזרה לעבודה. יום לפני התאריך התקשרה אליי הפקידה והודיעה לי כי אין לי כרגע למה לחזור כי "יש שינויים במשרד" ואמרה לי להמתין לאחר שהמתנתי כשבועיים ובזמן הזה ניסיתי ליצור עם המנהל קשר אך לא נענתי כל הזמן הזה ולא קיבלתי תשובות דיברתי עם אחת הפקידות והיא אמרה לי שזה יקח זמן והוא יעדכן אותי אמרתי לה שאני לא יכולה להמשיך להמתין כך ולכן אני חייבת להתפטר כי מצאתי עבודה שיכולה להתאים לי לשעות היא אמרה לי תעשי את זה בינתיים ונראה מה יהיה נעדכן אותך... הגשתי מכתב התפטרות והתחלתי לעבוד ולאחר שבוע התקשרו אליי ושאלו אותי אם אני יכולה להגיע לשיחה אמרתי שלא כי זה כבר לא רלוונטי ומאותו יום 02/12/08 עד היום לא קיבלתי פיצויים וכל הזמן מספרים לי סיפור אחר וכך מושכים את הזמן. למה אני זכאית ומה עליי לעשות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגשת תביעה

עו"ד אסף אוסלקה
    05/02/2009

במידה ופוטרת את זכאית לפיצויים. במידה והתפטרת לצורך טיפול בילד או לחלופין מצאת משרה שמאפשרת לך לטפל בילד זכותך להגיש תביעה לפיצויי פיטורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו