מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מורה בחופשת לידה בחודשי יולי אוגוסטרינת04/02/2009
שלום רב, הנני מורה ואני מועסקת בהיקף של 19 שעות בחודש תאריך הלידה המשוער שלי הוא בסוף חודש יוני. ככל מורה אני מקבלת שכר גם עבור חודשים יולי אוגוסט ללא קשר ללידה והיריון. האם בחודשים הללו אני אקבל גם את דמי הלידה שלי וגם את משכורת המורה או שמא אין "כפל תשלומים" ואז אני אקבל בחודשים הללו רק משכורת או דמי לידה ובכך "החמצתי" אחת מזכויותיי אודה לתשובה בברכה, רינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת לידה ותשלומים
עו``ד ליאת שטיין06/02/2009רינת שלום,
בתקופת חופשת הלידה אין המעסיק משלם שכר, אלא המוסד לביטוח לאומי משלם לך בגין חופשת הלידה.
מכאן - שאין כפל תשלומים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורה לשעבר
ליאת08/02/2009עד לפני מספר שנים הייתי מורה יתכן שהחוק השתנה אך אז בהחלט היה כפל שכר למורה שהיתה בחופשת לידה ביולי אוגוסט מצד אחד משרד החינוך שילם יולי אוגוסט כמו לכל מורה שעבד באותה שנת לימודים ומצד שני ביטוח לאומי. אנו המורות בהחלט נהננו מזאת ורבות מאיתנו ניצלו את המצב ותכננו הריון שיסתיים בסוף יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)