מורה בחופשת לידה בחודשי יולי אוגוסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורה בחופשת לידה בחודשי יולי אוגוסט
    רינת
    04/02/2009

שלום רב, הנני מורה ואני מועסקת בהיקף של 19 שעות בחודש תאריך הלידה המשוער שלי הוא בסוף חודש יוני. ככל מורה אני מקבלת שכר גם עבור חודשים יולי אוגוסט ללא קשר ללידה והיריון. האם בחודשים הללו אני אקבל גם את דמי הלידה שלי וגם את משכורת המורה או שמא אין "כפל תשלומים" ואז אני אקבל בחודשים הללו רק משכורת או דמי לידה ובכך "החמצתי" אחת מזכויותיי אודה לתשובה בברכה, רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חופשת לידה ותשלומים

עו``ד ליאת שטיין
    06/02/2009

רינת שלום,
    בתקופת חופשת הלידה אין המעסיק משלם שכר, אלא המוסד לביטוח לאומי משלם לך בגין חופשת הלידה.
    מכאן - שאין כפל תשלומים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורה לשעבר

ליאת
    08/02/2009

עד לפני מספר שנים הייתי מורה יתכן שהחוק השתנה אך אז בהחלט היה כפל שכר למורה שהיתה בחופשת לידה ביולי אוגוסט מצד אחד משרד החינוך שילם יולי אוגוסט כמו לכל מורה שעבד באותה שנת לימודים ומצד שני ביטוח לאומי. אנו המורות בהחלט נהננו מזאת ורבות מאיתנו ניצלו את המצב ותכננו הריון שיסתיים בסוף יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו