האם מותר להם לשנות את העמלות שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מותר להם לשנות את העמלות שלי
    לילה
    09/02/2009

שלום רב, הינני עובדת במכירות ונמצאת בחודש השישי להריוני. אני אחראית על לקוחות גדולים אשר כל תהליך מכירה איתם לוקח בממוצע כשנתיים. משום כךמשכורתי מתבססת על 100% משכורת ו3% עמלה בגין כל עסקה שאני סוגרת. לאחרונה עקב שינויי הנהלה התחלף לי מנהל. האם הוא רשאי לשנות לי את אחוז העמלה על לקוחות שאני כבר עובדת עליהם מעל לשנה? כמו-כן, מה קורה במצב בו נסגרת העסקה דוקא כשאני בחופשת הלידה? האם גם אז אהיה זכאית לקבל את העמלה? תודה רבה מראש, לילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה בתנאי העסקה לעובדת בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    11/02/2009

דלית שלום,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך ובעמלות, אלא אם יפנה לממונה על עבודת נשים ויקבל היתר מיוחד לכך (הליך ארוך בפני עצמו), ויהיה עליו להוכיח כי ההרעה אינה קשורה להריון.
    אני מפנה אותך לכתבה שפורסמה בעיתון "לאישה" בשבוע שעבר (גיליון הבחירות, 02.02.09, עמ' 43) אשר נערכה עימי בעניין זה, ובה הרחבתי בעניינים אלה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו