מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי לידה תביעה לתשלוםא09/02/2009
שלום יש לי בעיה ניגשתי לביטוח לאומי להגיש מסמכים על מנת לקבל דמי לידה הפקידה שאלה אותי לאיזה חשבון להכניס את הכסף הסברתי לה שחשבוני מעוקל ואני כרגע מיוצגת על ידי עו"ד בנושא העניין הוא שאני קורבן למעשה מירמה ומעילה בכספים דבר שנעשה ללא ידיעתי ועכשיו לא רק שאני צריכה לשלם עבור עו"ד שייצג אותי ואני נרדפת על ידי נישומים והוצאה לפועל ,עד שהעניין יטופל בבית משפט וזה לוקח זמן ,אני מקבלת "פאול"מביטוח לאומי שזורקים אותי בתשובה שזה לא מעניין אותם אודה לכם על תשובה בנושא מה עליי לעשות? אני חסרת אונים אני צריכה את הכסף למחייה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשלום דמי לידה
עו``ד ליאת שטיין12/02/2009שלום לך,
שאלתך קשה וספציפית מאוד, וקשה מאוד לענות כאשר לא כל הנתונים בפני, אבל אנסה בכל זאת, במגבלות.
מאחר וזה המצב אצלך, נסי למסור להם מספר חשבון של קרוב משפחה אחר אשר יוכל להעביר אלייך את התשלום ללא חשש (אבא / אמא / דוד / אולי אף חברה טובה).
סביר מאוד להניח שיש להם פתרונות מהסוג הזה, שהרי לא כל אישה בישראל הינה בעלת חשבון בנק(בייחוד במגזרים החרדים והערבים), ונהיר כי הן אינן מוחלות על זכותן לקבל דמי לידה, אלא מוצאים פיתרון הולם.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)