דמי לידה תביעה לתשלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמי לידה תביעה לתשלום
    א
    09/02/2009

שלום יש לי בעיה ניגשתי לביטוח לאומי להגיש מסמכים על מנת לקבל דמי לידה הפקידה שאלה אותי לאיזה חשבון להכניס את הכסף הסברתי לה שחשבוני מעוקל ואני כרגע מיוצגת על ידי עו"ד בנושא העניין הוא שאני קורבן למעשה מירמה ומעילה בכספים דבר שנעשה ללא ידיעתי ועכשיו לא רק שאני צריכה לשלם עבור עו"ד שייצג אותי ואני נרדפת על ידי נישומים והוצאה לפועל ,עד שהעניין יטופל בבית משפט וזה לוקח זמן ,אני מקבלת "פאול"מביטוח לאומי שזורקים אותי בתשובה שזה לא מעניין אותם אודה לכם על תשובה בנושא מה עליי לעשות? אני חסרת אונים אני צריכה את הכסף למחייה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמי לידה תביעה לתשלום

הוספת תגובה

• תשלום דמי לידה

עו``ד ליאת שטיין
    12/02/2009

שלום לך,
    שאלתך קשה וספציפית מאוד, וקשה מאוד לענות כאשר לא כל הנתונים בפני, אבל אנסה בכל זאת, במגבלות.
    מאחר וזה המצב אצלך, נסי למסור להם מספר חשבון של קרוב משפחה אחר אשר יוכל להעביר אלייך את התשלום ללא חשש (אבא / אמא / דוד / אולי אף חברה טובה).
    סביר מאוד להניח שיש להם פתרונות מהסוג הזה, שהרי לא כל אישה בישראל הינה בעלת חשבון בנק(בייחוד במגזרים החרדים והערבים), ונהיר כי הן אינן מוחלות על זכותן לקבל דמי לידה, אלא מוצאים פיתרון הולם.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו