מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות בנושא התפטרותאילנית09/02/2009
שלום, הנני התחלתי לעבוד בתאריך 08.01.08 וילדתי ב-02.12.08 , אני אמורה לחזור באמצע חודש מרץ, אני עדיין מתלבטת בנושא התפטרות , במידה ואם אני מודיע אל התפטרות כמה שבועות לפני ולא חודש מראש , האם אני עדיין זכאית לפיצויים? יש איזה עונש אל אי נתינת הודה מוקדמת? השאלה נוספת אם אני בכל זאות חוזרת לעבוד ומחליטה אחרי שבוע להתפטר בגלל הילד האם אני צריכה בכל זאות לתת הודעה של 30יום ? האם מגיע לי חל"ת למרות שעבדתי פחות משנה בעצם עם חופשת לידה אני מגיע לשנה וחודשיים, במקרה והמעביד מסכים לחופשה ללא תשלום האם מותר לו לאחר מכן לפטר אותי ללא תשלום הודעה מוקדמת? איך אני יכולה להוכיח שמעביד הסכים לחל"ת? סליחה על השאלות רבות אך בימים האלה אני צריכהלהגיע להחלטה קשה , אני אודה לך אם תוכלי לעזור. אילנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות לשאלות בעניין הודעה מוקדמת
עו``ד ליאת שטיין12/02/2009אילנית שלום,
חובת מתן הודעה מוקדמת חלה בכל מקרה, ללא קשר למועד מתן הודעת ההתפטרות, והיא הדדית (חלה גם עלייך וגם על המעסיק), אם כי בהסכמה ניתן ששני הצדדים יותרו עליה.
אי מתן הודעה מוקדמת כנדרש מקימה למעסיק זכות לקזז לך משכרך את עלות התקופה.
כדי להוכיח את הסכמת המעסיק לחל"ת צריך פשוט להעלות את הדברים על הכתב ולהחתימו.
פיצויי הפיטורים יגיעו לך בכל מקרה שתתפטרי לצורך טיפול בילד, והמעסיק לא יוכל לשלול אותם.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוכחה על הסכמה של מעסיק לחל"ת
אילנית13/02/2009שלום, תודה על תשובותך, יש לי עוד שאלה לגבי מכתב הודעה לחל"ת, האם אפשר לשלוח MAIL ובמקרה ויש הסכמה זה כביל כהוכחה כמכתב? תודה אילנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיה בכתב
עו``ד ליאת שטיין15/02/2009בהחלט כן.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)