מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמירת הריוןחסוי17/02/2009
שלום, אני בחודש השמיני להריוני ויושבת מזה חודש בבית עקב צירים מוקדמים, בכוונתי להגיש בקשה לשמירת הריון. באם ביטוח לאומי לא מאשר לי את השמירה, האם מקום העבודה שלי צריך לשלם לי על ימי המחלה האלה [למרות שמגיע לי רק יום וחצי בחודש לפי החוקים]? יש לי ותק של שנה ו-5 חודשים במקום העבודה שלי, בנוסף, רציתי לדעת האם מבחינה חוקית בזמן מחלה או שמירה אני חייבת לענות לטלפונים מהעבודה? תפקידי הוא פקידת קבלה ומשגעים אותי בטלפון 4-5 פעמים ביום בשאלות ובקשת עזרה, בנוסף מבקשים ממני להגיע ליום אחד על מנת ללמד את המחליפה שלי [שכבר התחילו להעסיק] את העבודה. אפילו כשאושפזתי בבי"ח הציקו לי טלפונית ללא הפסקה וזה די נמאס עלי. האם אני חייבת להם משהו מבחינת החוק? שאלה אחרונה: מניסיונכם האם ביטוח לאומי מאשר שמירה על צירים מוקדמים [באם הרופא שלי מורה על כך]? אושפזתי ליומיים ומאז אני מטופלת בכדורים מעכבי צירים, באופן כללי בריאותי תקינה, אך יתר מאמץ יכול להחזיר לי את הצירים והעבודה שלי תובענית בת 9 שעות עבודה ביום. מצטערת על השאלות הרבות, אשמח לתשובה, יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח להתייחסותכם
חסוי20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמירת הריון
עו``ד ליאת שטיין21/02/2009שלום לך,
שמירת הריון, ככל שלא תוכר ע"י המוסד לביטוח לאומי, תכוסה (גם אם חלקית) באמצעות ימי המחלה שנצברו לך (אכן, יום וחצי לחודש), עד למכסת הימים שנצברה לך.
אינך חייבת לעמוד לרשות המעסיק בימים אלה, שכן הדבר נחשב כמחלה לכל דבר ועניין.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)