פיטורין הריון אבטלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין הריון אבטלה
    איריס
    18/02/2009

שלום, קוראים לי איריס אני בת 39 סגרו את המשרד שלי במפתיע בנובמבר וכולם פוטרו ......בדצמבר התחלתי לחתום וגם גיליתי שאני בהריון (אחרי ניסיונות של שנה) דיווחתי ללשכה ואמרו לי שאין מניעה להעסיק אותי.... אבל בכל אופן אין כרגע עבודות בשבילי. מגיעים לי 138 יום לחתום וכשאסיים באמצע מאי ישארו לי בערך 4 חודשים ללידה ואפילו אם אמצא סתם עבודה זמנית עם משכורת מינימום (עכשיו אני מקבלת בלשכה את הסכום הכי גבוהה שאפשר) לא יהיו לי 6 חודשים כדי לקבל חופשת לידה.....אז מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין הריון אבטלה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    18/02/2009

איריס שלום,
    לצערי הרב זהו החוק כיום, ואין פתרון קסם אשר יסדיר את תקופת הזכאות שלך...

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורין הריון אבטלה-המשך

איריס
    20/02/2009

ליאת שלום, ותודה על התגובה....בהמשך לשאלתי האם כדאי להפסיק לחתום ולמצא משהו זמני ל6 חודשים כדי להיות זכאית לכספי חופשת לידה? תודה איריס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    21/02/2009

איריס שלום,
    לצערי שאלה זו אינה משפטית, אלא שאלה של כדאיות, אותה יש לבחון על רקע מכלול הנסיבות (גובה השכר, אפשרויות התעסוקה הפוטנציאליות, נוחותך והעדפתך האישית, וכדומה).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו