אני בשבוע 38 נמצאת בבית עקב ח.מחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בשבוע 38 נמצאת בבית עקב ח.מחלה
    מיטל
    21/02/2009

אני עובדת מאפריל 2008 כמעט שנה ומצאתי את עצמי בחופשת מחלה כבר 32 ימים ואני כנראה אמשיך להיות בחופשת מחלה כמובן עקב בעיה רפואית מוצדקת תפרחת הריון קשה גרד בכל הגוף מצב שלא ניתן לעבוד בו כיווון שצריך טיפול של משחות אמבטיות אפילו הגעתי למיון עור . שאלתי היא כזאת מה קורה אם אני ממשיכה להיות בבית עקב המצב האם אני זכאית לאיזשהו שכר ממקום העבודה או שמא אני צריכה לפנות לביטוח לאומי ? מה קורה אם באיזשהו שלב מצבי מששתפר אני חוזרת האם זה מחושב באופן יחסי? ושאלה אחרונה עד כמה שידוע לי לגבי חופשת הריון אם שולמו חצי שנה קודם דמי ביטוח לאומי אז ישנה זכאות מלאה האם הדבר קיים גם עקב הנסיבות צויינו? אשמח להכוונה מלאה תודה על העזרה ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חופשת מחלה

עו``ד ליאת שטיין
    21/02/2009

מיטל שלום,
    אומנם אין זה נשמע כמצדיק הכרה בשמירת הריון, אלא כמחלה (עד לגובה ימי המחלה הצבורים העומדים לך), אולם ככל שתוכר לך שמירת הריון עקב כך, הרי שתהיי זכאית לתשלומים מהמוסד לביטוח לאומי.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב ענית לי אך מה לגבי ח. לידה

מיטל
    21/02/2009

אם אני נשארת בבית כמה משולם לי שלושה וחצי חודשים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמי לידה

עו``ד ליאת שטיין
    22/02/2009

מיטל שלום,
    שאלתך בעניין זה אינה ברורה - ככל שכוונתך לשאול האם תהיי זכאית לתשלום דמי לידה על אף ימי מחלה אלה, הרי שהתשובה חיובית (ככל שיתר התנאים לקבלת דמי הלידה התמלאו ללא קשר למחלתך).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו