קבלת היתר פיטורים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת היתר פיטורים בהריון
    דנה
    23/02/2009

אני בשבוע 32 להריון. החברה שאני עובדת בה כ- 8 שנים נרכשה ע"י חברה אחרת אך ללא העובדים. כל העובדים קבלו מכתבי פיטורים. אני אולצתי לשבת בבית על חשבון ימי החופשה שלי עד אשר יקבלו את היתר הפיטורים ממשרד התמת. אילו זכויות מגיעות לי בתור אישה בהריון או אולי אפילו אישה בחופשת לידה. (עד אשר יקבלו היתר ממשרד התמת יש מצב שאני אלד כבר). האם אני יכולה לדרוש מהמעביד תשלום עבור - 60 יום שלאחר חופשה הלידה? תודה, דנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת היתר פיטורים בהריון

הוספת תגובה

• היתר לפיטורים

עו``ד ליאת שטיין
    24/02/2009

דנה שלום,
    ראשית אין המעסיק רשאי לאלץ אותך לשבת בבית על חשבון כל ימי החופשה שלך, אלא רק על חשבון חלקם המצומצם.
    זאת ועוד, ככל שלא התקבל היתר מהממונה, הרי שאת עובדת לכל דבר ועניין וזכאית לכל הזכויות מהמעסיק, אלא אם יוחלט אחרת ע"י הממונה, שנכון לעכשיו את זכאית אף לתשלום עבור 90 ימים לאחר לידה (60 ימים + 30 ימי הודעה מוקדמת שלא יכולים להיות חופפים).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו