מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בהריוןא24/02/2009
שלום, קיבלתי מכתב פיטורין מהעבודה עקב צימצומים ושינוי ארגוני במחלקה, יום לאחר קבלת המכתב גיליתי כי אני בהריון. האם ניתן לפטר אותי במצב זה? אני יודעת שניתן לפנות לקבלת היתר לפיטורין ממשרד התמ"ת האם סיבה של צימצומים מתקבל? כמה זמן לוקח תהליך קבלת אישור מהתמ"ת (או לא) במידה ומתקבל אישור האם הפיטורין יהיו מתאריך המכתב המקורי או ממתן האישור מהתמ"ת? תודה א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בהריון
מ25/02/2009דומה למקרה שלי.. רק שאצלי ראיתי שהגישו בקשה למשרד התמת.. אשמח אם תעני בהקדם להודעה של הבחורה לפני בשביל לדעת כמה זמן לוקח כל התהליך .. מתי אני אמורה לקבל זימון לשימוע..כמה זמן עד שיש אישור אני בהריון חודש3 עבודת בחברה כ שנה ו 4 חודשים הבוס טוען עקב צמצומים. אושה לתשובה מהירה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטורים ללא ידיעה על ההריון
עו``ד ליאת שטיין25/02/2009שלום,
1. העובדה שהוא לא ידע על ההריון בהחלט תקל עימו, אולם באפשרותך לטעון טענות רבות בעניין זה (למשל- הוא אולי לא ידע רשמית, אבל ההריון ניכר עלייך, סבלת מבחילות, וכו - כל מקרה ונסיבותיו הן).
2. הזמן שחולף עד למתן ההחלטה הינו ארוך, ודבר זה משחק לטובתך. כמובן שיש גם שיטות למרוח את הזמן, היות וככל שחולף הזמן זה לטובתך - את אותה תקופה עד למועד ההחלטה קרוב לודאי "הרווחת", שכן המקרים בהן ההיתר, ככל שניתן, ניתן רטרואקטיבית הינם נדירים ביותר.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)