שינוי מחלקה לאחר חל"ד + חל"ת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי מחלקה לאחר חל"ד + חל"ת
    איילת
    24/02/2009

שלום 1. האם המעביד רשאי להשארי אותי בתפקיד דומה אך להעביר אותי מחלקה , לאחר חופשת לידה + חל"ת של עוד 3 חודשים (כלומר סה"כ כ- 6 חודשים)? 2. האם הוא רשאי להעביר אותי לתפקיד אחר לגמרי , אך שמבחינת המעביד זהו תפקיד "באותה רמה" ? 3. האם המעביד רשאי להחזיר אותי לאותו תפקיד למשך 60 ימים אך לאחר מכן להעביר אותי לתפקיד אחר שמהווה לדעתי ירידה ברמת התפקיד (לדוגמא: תפקיד שלא תואם את השכלתי כמו התפקיד המקורי)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרעת תנאים - לאחר לידה

עו``ד ליאת שטיין
    25/02/2009

איילת שלום,
    עקרונית חלה הגנה על תנאי העסקתך לפחות משך 60 הימים הראשונים מתום חופשת הלידה + 30 ימי הודעה מוקדמת, בהם חל איסור לפגוע בתנאייך ללא אישור מהממונה על עבודת נשים. יחד עם זאת, יש לבחון בנסיבות תפקידך ותנאייך הספציפיים אם אכן מדובר בהרעה.
    כמו כן, לאחר תקופה זו יהיה רשאי המעסיק להרע תנאייך ללא מגבלה, כאשר מנגד תהיי זכאית להתפטר בדין מפוטר עקב הרעת תנאים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו