פיטורים/הרעה בשכר לאישה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורים/הרעה בשכר לאישה בהריון
    שלי
    25/02/2009

שלום רב אני בהריון בחודש השני עובדת שנה וחצי באותו מקום עבודה משרה מלאה ורציתי לדעת אם יכולים לפטר אותי או להרע לי בתנאים בשל קיצוצים תקציביים (בלי קשר להריון) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פגיעה בתנאי העסקה - עובדת בהריון

עו``ד ליאת שטיין
    25/02/2009

שלי שלום,
    בנסיבות אלה למעסיק אסור לפטרך, להפחית משכרך ו/או לפגוע בו ללא קבלת היתר מפורש מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.

יחד עם זאת, ככל שההפחתה היא גורפת, הרי שייתכן ויאשרו את ההפחתה בנסיבות אלה, אולם מאחר והליך קבלת ההיתר אורך זמן ממושך בדרך כלל, וחל מאותו יום ואילך, הרי שיש לך רק מה להרוויח בהתנגדות להרעה...

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשתי בהריון

אלקנה
    08/03/2009

האם החוק הזה חל גם על בעל שאשתו בהריון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זכויות הבעל

עו``ד ליאת שטיין
    08/03/2009

אלקנה שלום,
    החוק לא חל על בעל שאשתו בהריון, אולם ככל שתחפוץ לצאת לחופשת לידה במקום אשתך (בחלקה לפחות), או להתפטר לצורך טיפול בילד לאחר הלידה, הרי שתוכל לעשות כן בכפוף לתנאי החוק.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו