מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין במהלך חופשת לידהשרית03/08/2007
פיטרו אותי במהלך חופשת לידה
אני עובדת במקום 8 חודשים
מהם זכויותי? מה אפשר לתבוע מהמעסיק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין במהלך חופשת לידה
עו"ד אילן קמינצקי03/08/2007בהתאם לחוק, חל איסור לפטר עובדת במהלך חופשת הלידה וכן במשך תקופה של 60 יום מתום חופשת הלידה.
לפיכך את רשאית להגיש תביעה לתשלום כספי של 60 יום וכן תשלום בגין הודעה מוקדמת.
בנוסף אם תקופת העבודה הכוללת את חופשת הלידה ו 60 יום לאחריה הינה שנה, יש מקום לשקול תביעה לפיצויי פיטורין.
אציין כי במקרים מסויימים בהם סיבת הפיטורין הינה עקב היות העובדת אם, יש מקום לתביעה מכוח חוק שיוויון ההזדמנויות בעבודה האוסר על אפליית עובדת עקב היותה אם לילדים.
את יכולה להתקשר למשרדי בטל: 02-6253156 (החל מיום שני) ואשתדל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
שרית05/08/2007תודה על תשובתך
כרגע דיברתי עם הבוס (שיחקתי את הראש הקטן מה שנקרא כדי לבדוק האם הוא בכלל יודע שאסור לפטר אותי ומה בכלל זכויותיי) וביקשתי לדעת מתי הוא מעביר מכתב ואת כל יתר העיניינים
אז הוא אמר "לא לפני ה 1 בספטמבר"
שאלתי "למה?"
תשובה "כי את יודעת שאני לא יכול לפני שאת חוזרת מהחופשה"
עדכנתי אותו שתאריך החזרה אמור להיות ה - 19 לאוגוסט
תשובה "אז אני יכין לך את המכתב לתאריך זה או אפילו קודם עם תאריך זה"
מה לעשות עכשיו להמתין למכתב ואז לומר לו שאסור לו?
לשלוח מכתב ממני שבו רשום שאסור לו ואני עלולה לערב עו"ד?
לערב כבר עו"ד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה אם המעביד חוזר בו
שרית07/08/2007המעביד רק גילה שאסור לו לפטר אותי (הוא חשב שבותק קטן משנה החוק לו חל עליו)
האם כאשר המעביד חוזר בו אני חייבת להסכים?
הלא הוא כבר פיטר אותי ואיך אני יגיע למקום עבודה ממנו פוטרתי (איפה הכבוד העצמי?)
מה קורה עם אני לא מסכימה האם אני עדיין זכאית לקבל פיצוי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית שלום
עו"ד אילן קמינצקי07/08/2007באם תעזבי את העבודה לאחר חופשת הלידה לצורך טיפול בילד תהיי זכאית לפיצויי פיטורין.
אני בהחלט מבין את הבעיתיות בלחזור לעבודה לאחר שהמעביד אינו מעוניין בעבודתך והוא מעסיק אותך רק משום שאין לו אפשרות חוקית לפטרך.
במידה ואינך מעוניינת להמשיך לעבוד וסיבת ההתפטרות אינה לצורך טיפול בילד, הייתי ממליץ לך לקבוע פגישה עם המעסיק ולהגיד לו שמבחינתך את מוכנה לשקול לעזוב את העבודה אך זאת רק אם לא תאבדי זכאותך לפיצויים. יתכן והמעביד שמעוניין לפטרך יסכים להסדר זה מאחר והחלופה הינה המשך העסקתך ללא שהוא מעוניין בעבודתך.
בכל מקרה אל תחתמי על כל מסמך בו את מתפטרת מעבודתך אלא רק על מסמך כולל המסדיר את זכאותך לפיצויים.
עדכני אותי ואשתדל לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)