מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חוזרת לא קיבלת תשובהעדי26/02/2009
פיטורים ,בקשה להחזרה והרעת תנאים ע.ב 26.02.09 05:59 בתקופה שמעל 6 חודשים עבדתי כסוכנת מכירות שטח עם רכב שלי + משכורת +בסיס + דלק שעות עבודה מ9- 15:00 בגלל המצב כלכלי איין מכירות מצב לא טוב בעולם פרסום בעל בית החליט לפטר אותי דקה לפני אמרתי לו שאני בהריון מתקדם בכל זאת הוא שלח לי מכתב 1/2/09, ביררתי את כל הנושא הבנתי שהוא צריך לפנות משרד תמ"ת שוחחנו שוב לגבי תלושי משכורת שחסרים לי , וגם נושא זה עלה ל24\2\09 הוא שלח לי מכתב שאני אמורה לחזור לעבוד עד שהוא יקבל התרת להריון משרד תמ"ת הוא ציין ,את עבודתי מעכשיו אני יעשה ברמת שרון , עד היום עבדתי מהבית ופגישות . לפני חודש בגלל המצב כלכלי הוא הוריד לי את דלק לכן החליטו שאני אצא כמה שפחות לפגישות בשטח כיום הוא הודיע לי הוא מעונין שאני יעבוד ממשרד , הוא יוסיף לי דלק לפי קלומטרים כלומר לא מדויק ,לא סכום שמראש הוא סגר אתי רשמתי לו מכתב על הרעת תנאים , הוא טוען עכשיו שהוא שאני לא עבדתי טוב ולכן הוא רצה לפטר אותי כיום מה אני אמורה לעשות לנסוע על חשבוני ,לעבוד מרמת השרון אני עדין הולכת ראיונות עבודה מה אני יעשה עם יתקבל ,לבטל על תביעה או בכל זאת לתבוע ולהתפטר שכחתי לציין אני בחודש שלישי להריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיבלת תשובה
עו``ד ליאת שטיין27/02/2009עדי שלום,
מצ"ב הקישור לתשובה שקיבלת לשאלתך זו, בפעם הראשונה בה העלת אותה:
[a href='http://www.beok.co.il/LongItemForum.aspx?frstrec=334572' id='link']http://www.beok.co.il/LongItemForum.aspx?frstrec=334572[/a]
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)