מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזיבה עקב מעבר דירה לפני לידהבר27/02/2009
בדיוק שבועיים לפני תאריך הלידה המשוער ימלאו שנתיים לעבודתי בחברה. בעלי קיבל עבודה המרוחקת מאד ממקום מגורינו הנוכחי (יותר מ-150 ק"מ) והוא מתחיל חודשיים לפני הלידה. אם אמתין עד השלמת שנתיים ותק ואז אצא לחופשת לידה סביר להניח שיוודע באופן לא פורמלי שאני לא מתכוונת לחזור מחופשת הלידה. 1. האם עלולים לפגוע בפיצויים שלי / בחופשת הלידה או בתגמול אחר? 2. לאחרונה נודע לי שבקרוב מתכוונים לערוך צמצומים במחלקה. אם איידע אותם על עזיבה, אולי יחסכו ממישהו הפיטורים. האם אפגע אם אודיע כעת (אבל עדיין אשאר עד הלידה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד ההודעה על התפטרות לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין02/03/2009בר שלום,
אין רלוונטיות לעובדה כי עצם היוודע על המעבר יבין המעסיק כי אין בכוונתך לחזור, שכן יחסי העבודה ייפסקו רק במועד החוקי הראשון, או קודם לכן - רק ביוזמתך, ואין זה המקרה.
באם תודיעי כעת כי אין בכוונתך לחזור לעבודתך בתום חופשת הלידה, עלולות להיפגע זכויותייך, באם המעסיק יחליט להתעקש על כך, והמלצתי היא לרוב ליידע חודש לפני המועד בו רוצים את סיום יחסי עובד - מעביד ולא לפני.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)