מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מאוד חשובהקרן פלח02/03/2009
שלום, סוגיה מעניינת לפניי. אני עובדת כשנתיים ויצאתי לחופשת לידה ראשונה ב-.1.11 והייתי אמורה לחזור ב- 7.2 (ע"פ חישוב של 14 שבועות חופשת לידה). בסביבות תאריך זה,הודיעה לי המעבידה שאני מפוטרת ושאני אקבל פיצויים+ 2 משוכורת (בגין 60 ימי עבודה שכביכול מחוייבים להחזיר אותי) + 30 ימי הודעה מוקדמת בתאריך 1.3. בנתיים לא קיבלתי מכתב פיטורים,אבל במייל יש לי התכתבויות עם סמנכ"לית כספים שאכן אקבל את כל מה שמגיע לי ב- 1.3 הבעיה מתחילה בזה , שב- 1.3 התקשרה המעבידה והודיעה לי שאני לא מפוטרת ושאני צריכה לחזור לעבוד (?!) ל- 3 חודשים כי זה החוק, ושהיא תבוא לקראתי בכך שאעבוד מהבית. האם זה תקין? גם המשכורת תרד משמעותית מכיוון שלא אקבל תשלום נסיעות,גם מי משלם לי מה- 7.2 ועד 1.3? אני לא מוכנה לחזור בתנאים אלו,היות ואני יודעת שמחזירים אותי רק בגלל שבכל מקרה משמלים לי והבנתי שגם יפטרו אותי שוב בתום 3 חודשים וכרגע אני מקבלת את משימות ה"זבל" שאין מי שיעשה אותם,לא בדיוק התפקיד שמילאתי שם. בבקשה תאמרו לי את דעתכם,כרגע אני מעדיפה לומר להם שאני מתחילה עבודה חדשה היות וידעתי שהם פיטרו אותי (שלא לדבר על זה שחיכיתי לסכום כסף גדול מהם ב- 1.3 ובלי הכנה מוקדמת,לא קיבלתי אגורה!). תודה רבה ומעריכה, קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה - חזרה מפיטורים
עו``ד ליאת שטיין04/03/2009קרן שלום,
אכן סוגייה מורכבת ומעניינת, כאשר אני מאמינה שבהתנהלות נכונה של עו"ד מלווה, תוכלי לממש את זכותך לנהוג כפי שביקשה המעסיקה מלכתחילה (להישאר בבית ולקבל את שהובטח).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)