שאלה מאוד חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מאוד חשובה
    קרן פלח
    02/03/2009

שלום, סוגיה מעניינת לפניי. אני עובדת כשנתיים ויצאתי לחופשת לידה ראשונה ב-.1.11 והייתי אמורה לחזור ב- 7.2 (ע"פ חישוב של 14 שבועות חופשת לידה). בסביבות תאריך זה,הודיעה לי המעבידה שאני מפוטרת ושאני אקבל פיצויים+ 2 משוכורת (בגין 60 ימי עבודה שכביכול מחוייבים להחזיר אותי) + 30 ימי הודעה מוקדמת בתאריך 1.3. בנתיים לא קיבלתי מכתב פיטורים,אבל במייל יש לי התכתבויות עם סמנכ"לית כספים שאכן אקבל את כל מה שמגיע לי ב- 1.3 הבעיה מתחילה בזה , שב- 1.3 התקשרה המעבידה והודיעה לי שאני לא מפוטרת ושאני צריכה לחזור לעבוד (?!) ל- 3 חודשים כי זה החוק, ושהיא תבוא לקראתי בכך שאעבוד מהבית. האם זה תקין? גם המשכורת תרד משמעותית מכיוון שלא אקבל תשלום נסיעות,גם מי משלם לי מה- 7.2 ועד 1.3? אני לא מוכנה לחזור בתנאים אלו,היות ואני יודעת שמחזירים אותי רק בגלל שבכל מקרה משמלים לי והבנתי שגם יפטרו אותי שוב בתום 3 חודשים וכרגע אני מקבלת את משימות ה"זבל" שאין מי שיעשה אותם,לא בדיוק התפקיד שמילאתי שם. בבקשה תאמרו לי את דעתכם,כרגע אני מעדיפה לומר להם שאני מתחילה עבודה חדשה היות וידעתי שהם פיטרו אותי (שלא לדבר על זה שחיכיתי לסכום כסף גדול מהם ב- 1.3 ובלי הכנה מוקדמת,לא קיבלתי אגורה!). תודה רבה ומעריכה, קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מאוד חשובה

הוספת תגובה

• תשובה - חזרה מפיטורים

עו``ד ליאת שטיין
    04/03/2009

קרן שלום,
    אכן סוגייה מורכבת ומעניינת, כאשר אני מאמינה שבהתנהלות נכונה של עו"ד מלווה, תוכלי לממש את זכותך לנהוג כפי שביקשה המעסיקה מלכתחילה (להישאר בבית ולקבל את שהובטח).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו