ולד שנפטר - אני צריכה תשובה דחוף בב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ולד שנפטר - אני צריכה תשובה דחוף בב
    חני
    11/03/2009

אני פונה ברביעית . אשמח אם תשיבו לשאלתי: שלום רב. לפני כשבועיים ילדתי תאומות. לצערי הרב, אחת מהן נפטרה בלידה . א. האם חופשת הלידה תהיה בעלת 17 שבועות כמו חופשת לידה עבור תאומים ? ב. מה לגבי מענק לידה ? ג. האם יש עוד איזשהו משהו שאני צריכה לדעת במקרה כזה מבחינת זכויותיי לתשובתך אודה בברכה חני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איני רופאה אך עובדת בפגיה ...

ליאת
    11/03/2009

הכי טוב לברר בביטוח לאומי יש להם מקד טלפוני שנותןתשובות. עד כמה ששמעתי מאמהות תינוק שנפטר מיד בלידה ולא שרד מעל יממה אינו מזכה בזכויות אך שוב כדאי לך לברר בביטוח לאומי כמו כן אני מקווה שהתאום/ה השני רגיש טוב אך אם הוא יהיה מאשפז מעל 15 יום זה מזכה בזכויות נוספות בררי הכל בביטוח לאומי ושלא תדעי עוד צער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ולד שנפטר- שבוע 26 להריון

עו``ד ליאת שטיין
    12/03/2009

חני שלום,
    ראשית אני משתתפת בצערך.

התשובות לשאלותייך תלויות בשאלה אחת בלבד, והיא שבוע הלידה, שכן על פי חוק הביטוח הלאומי לידה מוגדרת כלידת ולד חי, או לידה לאחר 26 שבועות של הריון.
    כך, ככל שילדת לפני שבוע 26 הרי שלא תוכר לך לידת הולד שנפטר, אולם אם ילדת לאחר שבוע 26,ככל הנראה תוכר גם לידה זו, על השלכותיה בעניין מענק לידה ואורך חופשת הלידה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חני
    12/03/2009

כן, התאומות נולדו בשבוע 39 . אחת לצערי הרב נפטרה בלידה והשנייה תודה לאל מקסימה ובריאה. אני מודה לך על תשובתך ועל השתתפותך בצערנו. חן חן מענק לידה קיבלתי עבור לידת תאומים , אך האם לדעתך אני אקבל גם חופשת לידה 17 שבועות כמו בתאומים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו