מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי בתנאי עבודה במהלך ההריוןשרית15/03/2009
שלום ליאת, אני מועסקת מזה 5 שנים כעובדת קבלן בחברה גדולה. הנני בחודש השמיני להריוני. בחודשיים האחרונים בעקבות ההרעה במצב הכלכלי הוחלט בחברה המעסיקה (לא החברה הקבלנית אליה אני שייכת) על קיצוץ שבוע העבודה ל-4 ימים במקום חמישה. בעקבות ההחלטה, פניתי לחברת האם שלי וביקשתי שיימצאו לי סידור ליום נוסף על מנת שלא ייפגע שכרי הנוכחי ובעת חופשת הלידה לאחר מכן. כתוצאה מבקשתי זו נערכה בדיקה לגבי כדאיות המשך העסקתי בחברה המעסיקה והוחלט על חוסר כדאיות. לאור ההחלטה, הוחלט באופן מיידי על החזרתי לחברת האם שלי שהרי הם אינם יכולים לפטר אותי כרגע. הדבר העיקרי שמפריע לי בגין ההחלטה הוא העובדה שמקום העבודה שלי שונה מרחובות (שבה אני גם מתגוררת) לפתח תקווה, דבר שמרע באופן משמעותי את אורח החיים שלי כרגע (נסיעה ארוכה, פקקים, מרחק מהבית והילד, סיכון במידת מה וכיו"ב). השאלה שלי היא: האם יש טעם/עילה להתעקש על החזרה חלקית או אי שינוי בכלל בתנאי ההעסקה מאחר ומדובר בשינוי תנאי חוזה או מכל סיבה אחרת? לתשובתך אודה, שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי מקום העבודה בהריון
עו``ד ליאת שטיין16/03/2009שרית שלום,
מחד - נראה כי השינוי הינו לגיטימי לאור הנסיבות הספציפיות.
מנגד - יש לבחון את מהות וקיצוניות השינוי במקום, הטרחה הנוספת אשר רוצבת עלייך וכו, על מנת להחליט האם לקבל את רוע הגזירה או לפעול נגדה, תוך שימוש לגיטימי בהגנה שמקנה החוק לנשים בהריון מפני הרעות בתנאים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)