מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדה בשכר לאישה בהריוןהדר15/03/2009
שלום רב, ברצוני לשאול שאלה,אני מודעת לעובדה כי המעביד מחוייב לפנות למשרד התמ"ת כדי לבקש אישור על הורדה בשכר לאישה בהריון (ישנה הורדה בשכר לכל עובדי החברה בגלל המשבר במשק) השאלה שלי היא מה קורה לאחר מכן? האם מצלצלים אלי ממשרד התמ"ת ואם כן מה אני צריכה לומר כדי שיגנו עליי,או שהם לא יכולים להגן עליי מכיוון שהוא הוריד בשכר לכל עובדי החברה? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליך השימוע - הממונה על עבודת נשים
עו``ד ליאת שטיין16/03/2009מורן שלום,
המידה והמעסיק הגיש בקשה להיתר, מומלץ ביותר לשכור את שירותיו של עו"ד המתמחה בתחום על מנת להגיש תגובה משפטית ראויה לבקשה, אשר בכוחה לשפר את הסיכויים לאי מתן היתר לפגיעה.
לאחר מכן, תזומני באמצעות הדואר לשיחת שימוע אצל הממונה (לאחר שהמעסיק יהיה גם הוא בשיחה כזו), ועל סמך הבקשה, התגובה והעדויות תקבל הממונה החלטה האם להתיר או לא להתיר את הפיטורים.
מכאן, שהליך מקדמי זה הינו חשוב ביותר לצורך הקמת הזכאות הביסית לזכויות ולהגנה, ואין להקל בו ראש.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניה לביטוח לאומי
ירדנה17/03/2009בהנחה שהפחתת השכר בוצע בחודש השישי להריון, האם ניתן במקרה זה לפנות לביטוח לאומי לבקש מהם להתחשב ב-3 חודשים שקדמו להפחתת השכר? מה הסבירות שהם יאשרו בקשה כזו (בהנחה שההפחתת השכר בוצעה בשל המצב במשק באופן גורף לכל עובדי החברה)? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחתה בשכר
עו``ד ליאת שטיין18/03/2009ירדנה שלום,
כפי שהסברתי קודם, הרי שהמישור בו יש לפעול הינו המישור מול המעסיק המפר את החוק. המוסד לביטוח לאומי לא יתייחסו לכל טיעון שלך בעניין זה, שכן עובדתית השכר הופחת, והחישוב ייעשה על בסיס השכר הנמוך, ובצדק מבחינתם.
יחד עם זאת, גם את פערי ההפרשים הללו ניתן לתבוע מהמעסיק עקב הפרתו את החוק.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדה בשכר לאישה בהריון
הדר17/03/2009ליאת שלום, ראשית תודה רבה על תשובתך עזרת לי מאוד, שנית ברצוני להבהיר כי בשאלתי התכוונתי להורדה בשכר ולא לפיטורים, האם עדיין תשובתך הינה כפי שהיא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בתנאי עובדת בהריון
עו``ד ליאת שטיין18/03/2009מורן שלום,
אני שמחה מאוד שעזרתי :-)
הורדה בשכר ופיטורים - דינם זהה במקרה זה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)