תשלום הוצאות סלולרי בחופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשלום הוצאות סלולרי בחופשת לידה
    מעיין
    17/03/2009

שלום רב, ברצוני לדעת האם על המעביד להמשיך לשלם על הוצאות הטלפון הסלולרי שלי במהלך חופשת הלידה? יש לציין כי אני בתפקיד ניהולי בכיר וכי בשוטף הסלולרי משולם באופן מלא ע"י המעביד, כמו כן מופרשים לי תשלומים בגין קרן השתלמות וביטוח מנהלים (גם במהלך החופשה). תודה מעיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סלולרי לעובדת בחופשת לידה

עו``ד ליאת שטיין
    18/03/2009

מעיין שלום,
    ההפרשות לפנסיה ולקרנות נעשות מכח חוק.
    לעומת זאת, לעניין הסלולרי אין חוק, והדבר צריך להיבחן על פי הסכם ההעסקה שלך ו/או על פי נהלי ונוהג החברה בעניין.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאות סלולרי - תוספת

מעיין
    19/03/2009

הי תודה על התגובה. בחוזה העסקה שלי אין התייחסת לחופשת הלידה- הניסוח המדוייק מהחוזה כדלקמן: " החברה תממן עלות טלפון נייד של העובד". בנוסף, יש לציין כי: 1. בחופשת הלידה הקודמת בה עבדתי באותה החברה שולמו הוצאות הסלולר שלי בתקופת החופשה. 2. המעביד ביקש ממני רק כעת, רטרואקטיבית, לאחר 3 וחצי חודשים, לשלם את ההוצאות ולא ציין זאת עם צאתי לחופשה (למעשה לא דיברנו על העניין ולי זה היה ברורו מאליו כי זה משולם על ידי המעסיק). אודה על התייחסותך. מעיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאות סלולרי בחופשת לידה

עו``ד ליאת שטיין
    21/03/2009

מעיין שלום,
    כפי שציינתי - אין תשובה חד משמעית לעניין זה, הואיל ואין לכך התייחסות בחוק, אולם מהנתונים שהצגת מתקבל הרושם כי על המעסיק לשאת בעלות הסלולרי, ולו מטעמים של נוהג, הסתמכות וציפייה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו