מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשלום הוצאות סלולרי בחופשת לידהמעיין17/03/2009
שלום רב, ברצוני לדעת האם על המעביד להמשיך לשלם על הוצאות הטלפון הסלולרי שלי במהלך חופשת הלידה? יש לציין כי אני בתפקיד ניהולי בכיר וכי בשוטף הסלולרי משולם באופן מלא ע"י המעביד, כמו כן מופרשים לי תשלומים בגין קרן השתלמות וביטוח מנהלים (גם במהלך החופשה). תודה מעיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלולרי לעובדת בחופשת לידה
עו``ד ליאת שטיין18/03/2009מעיין שלום,
ההפרשות לפנסיה ולקרנות נעשות מכח חוק.
לעומת זאת, לעניין הסלולרי אין חוק, והדבר צריך להיבחן על פי הסכם ההעסקה שלך ו/או על פי נהלי ונוהג החברה בעניין.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאות סלולרי - תוספת
מעיין19/03/2009הי תודה על התגובה. בחוזה העסקה שלי אין התייחסת לחופשת הלידה- הניסוח המדוייק מהחוזה כדלקמן: " החברה תממן עלות טלפון נייד של העובד". בנוסף, יש לציין כי: 1. בחופשת הלידה הקודמת בה עבדתי באותה החברה שולמו הוצאות הסלולר שלי בתקופת החופשה. 2. המעביד ביקש ממני רק כעת, רטרואקטיבית, לאחר 3 וחצי חודשים, לשלם את ההוצאות ולא ציין זאת עם צאתי לחופשה (למעשה לא דיברנו על העניין ולי זה היה ברורו מאליו כי זה משולם על ידי המעסיק). אודה על התייחסותך. מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאות סלולרי בחופשת לידה
עו``ד ליאת שטיין21/03/2009מעיין שלום,
כפי שציינתי - אין תשובה חד משמעית לעניין זה, הואיל ואין לכך התייחסות בחוק, אולם מהנתונים שהצגת מתקבל הרושם כי על המעסיק לשאת בעלות הסלולרי, ולו מטעמים של נוהג, הסתמכות וציפייה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)