מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר תפקיד בזמן הריוןהילה17/03/2009
אני עובדת מספר שנים בחברה בתפקיד ניהולי. הממונה עלי עודכן על הריוני בעוד מועד ולאחר מכן בעקבות המצב הכלכלי הוחלט על ביטול התקן של תפקידי ולכן הודיעו לי שמעבירים אותי תפקיד. התפקיד החדש שונה לגמרי במהות וגם במיקום הפיזי ומבחינתי זו הרעה בתנאים. למרות זאת וכהבנת המצב החלטתי לאפשר את השינוי ואני כבר עושה תפקיד אחר במקום אחר אך עליי לציין כי הסתייגתי מכך והבעתי הסתייגותי בפני ממוני, לא היתה לי ממש ברירה, אך הדגשתי שמבחינתי זה זמני לאור המצב. כעת מחייבים אותי לחתום על מסמך שינוי בתנאי העבודה. האם אני חייבת לחתום על המסמך ? האם יכולים בכלל לנקוט בצעדים כלשהם כלפיי באם לא אחתום? אינני רוצה לחתום מכיוון שאני רוצה להבטיח את זכויותיי לאחר חופשת הלידה שכן, באם אחתום ולאחר שאחזור מחופשת לידה ולא אהיה מעוניינת בתפקיד החדש יגידו לי " חתמת" וכתוצאה מכך לא יפטרו אותי ואאלץ להתפטר דבר אשר יגרום להמתנה של 90 יום לזכאות לאבטלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברה לתפקיד אחר
עו``ד ליאת שטיין18/03/2009הילה שלום,
נתונייך ספציפיים ביותר, ונהיר כי בעניין זה את זקוקה לייעוץ פרטני אותו לא יהיה מקצועי לתת דרך הפורום, שכן יש לבחון ולהתייחס למלוא הנתונים ומכלולם.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)