מעבר תפקיד בזמן הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר תפקיד בזמן הריון
    הילה
    17/03/2009

אני עובדת מספר שנים בחברה בתפקיד ניהולי. הממונה עלי עודכן על הריוני בעוד מועד ולאחר מכן בעקבות המצב הכלכלי הוחלט על ביטול התקן של תפקידי ולכן הודיעו לי שמעבירים אותי תפקיד. התפקיד החדש שונה לגמרי במהות וגם במיקום הפיזי ומבחינתי זו הרעה בתנאים. למרות זאת וכהבנת המצב החלטתי לאפשר את השינוי ואני כבר עושה תפקיד אחר במקום אחר אך עליי לציין כי הסתייגתי מכך והבעתי הסתייגותי בפני ממוני, לא היתה לי ממש ברירה, אך הדגשתי שמבחינתי זה זמני לאור המצב. כעת מחייבים אותי לחתום על מסמך שינוי בתנאי העבודה. האם אני חייבת לחתום על המסמך ? האם יכולים בכלל לנקוט בצעדים כלשהם כלפיי באם לא אחתום? אינני רוצה לחתום מכיוון שאני רוצה להבטיח את זכויותיי לאחר חופשת הלידה שכן, באם אחתום ולאחר שאחזור מחופשת לידה ולא אהיה מעוניינת בתפקיד החדש יגידו לי " חתמת" וכתוצאה מכך לא יפטרו אותי ואאלץ להתפטר דבר אשר יגרום להמתנה של 90 יום לזכאות לאבטלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר תפקיד בזמן הריון

הוספת תגובה

• העברה לתפקיד אחר

עו``ד ליאת שטיין
    18/03/2009

הילה שלום,
    נתונייך ספציפיים ביותר, ונהיר כי בעניין זה את זקוקה לייעוץ פרטני אותו לא יהיה מקצועי לתת דרך הפורום, שכן יש לבחון ולהתייחס למלוא הנתונים ומכלולם.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו