חופשה ללא תשלום אחרי חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופשה ללא תשלום אחרי חופשת לידה
    ויקטוריה
    19/03/2009

שלום. אני מסיימת חופשת לידה ומעוניינת להמשיך ל חל"ת. לפי חוק אני זכאית לעד חצי שנה: עבדתי 2.5 שנים באותו מקום. מעסיק רוצה ממני מכתב שאני לא רוצה לחזור לעבודה ולפתר אותי על סמך מכתב זה. והוא תוען שיש לי רק עוד 3 חודשים לחופשה, ואחרי זה הוא שוב יקבל אותי לעבודה. נדמה לי שהוא פשות רוצה להפתר ממני. שאלתי: -כמה זמן אחרי שאני יוצאת מחל"ת למעסיק אסור לפתר אותי? -האם יש משמעות חוקית במה שהוא אומר? אני אודה מאוד אם תענו לי בהקדם האפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד שאלה:

ויקטוריה
    19/03/2009

האם בתום חל"ת מעסיק יכול לשנות תנאי העסקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חופשה ללא תשלום - מגבלות ותנאים

עו``ד ליאת שטיין
    21/03/2009

ויקטוריה שלום,
    זכותך על פי חוק לצאת לחל"ת בת רבע מתקופת עבודתך ועד למקסימום שנה, ולמעסיק אין כל אמירה בעניין זה.
    המתכונת אותה מציע המעסיק אינה חוקית, ועשוייה לפגוע בך ובתנאייך.
    מיום חזרת מחל"ת חלה עליייך הגנה משינוי בתנאי העסקתך ו\או מפיטורים משך 60 ימים לפחות.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ןיקטוריה
    22/03/2009

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה :-)

עו``ד ליאת שטיין
    24/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו