מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין לאחר חופשת לידההדס19/03/2009
שלום רב, המקרה שלי קצת מורכב, אשמח לשמוע את דעתכם- אני עובדת במקום עבודתי כבר 4.5 שנים. לאחר לידת בתי הבכורה (ספטמבר 2008) יצאתי לחל"ד והארכתי בעוד חודשיים (חל"ת) ואח"כ ניצול ימי חופשה (כ14 יום בהם חזרתי לקבל משכורת) עד תאריך החזרה לעבודה. בגלל בעיות עם המטפלת ביקשתי מהמעסיק להאריך את החופשה בעוד חודש וחצי ונענתי בחיוב. שבועיים אח"כ פוטרתי. בפועל לא חזרתי לעבודה, אלא רק ניצלתי ימי חופשה. בשיחת השימוע ביקשתי מהמעסיק לפצות אותי ב 60 יום + 30 ימי הודעה מוקדמת. קיבלתי 60 יום במקום. אני מאד מאוכזבת מה דעתכם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה מפני פיטורים לאחר חל"ת
עו``ד ליאת שטיין21/03/2009הדס שלום,
מאחר ויצאת לחל"ת, הרי שתקופת ההגנה הינה 60 ימים בלבד (שכן מותר להודעה המוקדמת לחפוף את 60 הימים על פי חוק), ומשכך על פניו אין פסול במעשה המעסיק בעניינך.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)



