מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים אחרי 5 חודשיםמירי22/03/2009
היי.סןף החודש אני מסימת 5 חודשים בטיפול בילד אשר החליטו להכניס אותו לפעוטון כלומר הם שילמו עלי 5 חודשים לפני כן עבדתי לסרוגין חודש כן חודש לא אין רצף...שאלתי האם מגיע לי משהו מהביטוח לאומי?והאם אני רשאית לדמי לידה?ולמה הכוונה היום הקובע האם זה מאותו רגע שפיטרו אותי או מרגע הלידה? 2.ובכדי לקבל דמי אבטלה האם אני צריכה 12 תלושים ברצף??מהרגע שפיטרו אותי אשמח עם תעני לשאלותי זה ממש חשוב לי...אני ממש בלחץ עכשיו שבעלי הוא היחיד שיצרך לפרנס . והאם יש עבודות זמניות לנשים בהריון? תודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בהריון והפסקות עבודה
עו``ד ליאת שטיין24/03/2009מירי שלום,
ראשית אציין כי באם לא היה נתק אשר עלה על 90 יום, הרי שמועד תחילת עבודתך המקורי, על אף ההפסקות הקצרות, הוא הקובע את הוותק, וסביר להניח כי על פי חישוב זה, מלאו לך זה מכבר למעלה מ 6 חודשים, ולא ניתן לפטר אותך ללא היתר כדין, ועלייך להביא זאת לידיעתם תוך דרישת זכויותייך (מומלץ לשעשות זאת באמצעות עו"ד).
לעניין דמי הלידה - ככל שתשלימי 15 חודשים מתוך 22, הרי שתהיי זכאית לקיצבה.
לעניין דמי האבטלה - יש לבחון מה היה היקף העסקתך, אולם תנאי הסף לקבלת הקצבה נע בין 300 ל 360 ימים מתוך 540 הימים האחרונים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)