הרעת תנאים???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרעת תנאים???
    נטע
    23/03/2009

שלום רב, לפני כחצי שנה שונתה הגדרת תפקידי מנציגת שירות לקוחות למנהלת המחלקה, השינוי בוצע לאחר שעמיתתי עזבה את העבודה ונותרתי נציגה יחידה וכאשר החליטו לצרף לי מישהי נוספת הוחלט כי הגדרתי תשונה למנהלת, תנאי העבודה נוחים ואין לי בוס שיושב על הראש ומשגע אותי, אני מבצעת את עבודתי נאמנה ואין מי שמבקר אותה, כי אין צורך בכך. החליטו לסגור את המחלקה ב- 31/3 ואני אמורה ללדת ב- 25/5 והודיעו לי כי אני מסיימת את תפקידי והחליטו להעביר אותי למוקד ההזמנות אשר פוגע בתנאים שהיו לי עד כה, הגדרתי תשונה ממנהלת לנציגה - ללא פגיעה בשכר, אך במוקד כל דבר הינו עפי זמנים - סה"כ 40 דקות הפסקה ולכל דבר אני צריכה לבקש אישור מאחמ"ש - שונה לגמרי ממה שעשיתי והיום לעבוד בתנאים כאלה גם כאשר זמן הלידה קרוב- העבודה היא בעיקר מענה טלפוני לשיחות נכנסות וביצוע הצעות מחיר והזמנות ללקוחות באופן אינטנסיבי - אני עובדת בחברה כבר למעלה משנתיים. האם זו הרעה? ואם כן מה אוכל לעשות? מודה מראש, נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרעת תנאים???

הוספת תגובה

• הרעה - שינוי תפקיד

עו``ד ליאת שטיין
    24/03/2009

נטע שלום,
    על המעסיק חל איסור לפגוע בתנאי העסקתך (יש לבחון במקרה שלך אם אכן מדובר בשינוי מהותי או לא - כל מקרה לגופו של עניין).
    במידה ויתברר כי מדובר בשינוי מהותי, הרי שמומלץ לך לפנות לייעוץ פרטני על מנת להוציא למעסיק מכתב התראה בעניין הזה, על מנת למנוע הרעה זו.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו