מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשת מכירותרינת27/03/2009
שלום
אני אשת מכירות ובהריון חודש חמישי . הייתי רגילה למשכורת מסויימת טובה , ועכשיו לאור השינויים במשק יש לי פגיעה בשכר, עקב מספר מכירות מצומצם.
האנשים פחות קונים... וכתוצאה מיזה המשכורת שלי נפגעת... וכך גם החישוב מביטוח לאומי
לדמי הלידה ישתנו.
האם יש משהו שאפשר לעשות???
המשכורת שלי בנוי על בסיס+ פרמיות על מכירות.
תודה ויום טוב
טליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בשכר עקב שינוי במשק
עו``ד ליאת שטיין29/03/2009טליה שלום,
ככל שתנאי השכר לא השתנו (שכר הבסיס +ה אחוזים מהמכירות) נותרו בעינם, הרי שלא מדובר בכל פגיעה מצד המעסיק, ואין שום חוק החל על כך ו/או אוסר זאת.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגיעה בשכר
רינת03/04/2009שלום לעו"ד ליאת שטיין
בהמשך לתשובתך... אני רוצה לעדכן שעקב המצב במשק והשינוים הרבים שהוא הוא עובר
בענף הליסניג, העמלות שלנו משתנות.... כלומר , אנחנו מקבלים שינויים במחירי היעד לרכבים...
וזה מקשה עלינו למכור .
לדוגמה עם היה לנו אפשרות למכור רכב ב 20 אחוז ועכשיו ב- 10 אחוז(לצורך העניין) אז אנחנו בבעיה וזה פוגע במשכורת .
מה דעתך??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
עו``ד ליאת שטיין04/04/2009טליה שלום,
אומנם שינויים במחירי המוצרים ו\או בהנחות מהוות פגיעה עקיפה, אולם אין מדובר בפגיעה אסורה בתנאים, עם כל הצער שבדבר.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)