אשת מכירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשת מכירות
    רינת
    27/03/2009

שלום

אני אשת מכירות ובהריון חודש חמישי . הייתי רגילה למשכורת מסויימת טובה , ועכשיו לאור השינויים במשק יש לי פגיעה בשכר, עקב מספר מכירות מצומצם.

האנשים פחות קונים... וכתוצאה מיזה המשכורת שלי נפגעת... וכך גם החישוב מביטוח לאומי
    לדמי הלידה ישתנו.

האם יש משהו שאפשר לעשות???

המשכורת שלי בנוי על בסיס+ פרמיות על מכירות.

תודה ויום טוב
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשת מכירות

הוספת תגובה

• פגיעה בשכר עקב שינוי במשק

עו``ד ליאת שטיין
    29/03/2009

טליה שלום,
    ככל שתנאי השכר לא השתנו (שכר הבסיס +ה אחוזים מהמכירות) נותרו בעינם, הרי שלא מדובר בכל פגיעה מצד המעסיק, ואין שום חוק החל על כך ו/או אוסר זאת.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה בשכר

רינת
    03/04/2009

שלום לעו"ד ליאת שטיין
    בהמשך לתשובתך... אני רוצה לעדכן שעקב המצב במשק והשינוים הרבים שהוא הוא עובר
    בענף הליסניג, העמלות שלנו משתנות.... כלומר , אנחנו מקבלים שינויים במחירי היעד לרכבים...
    וזה מקשה עלינו למכור .
    לדוגמה עם היה לנו אפשרות למכור רכב ב 20 אחוז ועכשיו ב- 10 אחוז(לצורך העניין) אז אנחנו בבעיה וזה פוגע במשכורת .
    מה דעתך??

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת

עו``ד ליאת שטיין
    04/04/2009

טליה שלום,
    אומנם שינויים במחירי המוצרים ו\או בהנחות מהוות פגיעה עקיפה, אולם אין מדובר בפגיעה אסורה בתנאים, עם כל הצער שבדבר.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו