מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמי לידהנטע31/03/2009
בוקר נפלא,
אני בשבוע 33 ואמורה ללדת ב- 20.5 - בשיחה שניהלתי עם מנהלת החשבונות בחברה בה אני עובדת בנוגע לדמי לידה , היא ציינה כי הסכום שישולם לי הוא רק 70% מהשכר בסיס שלי + נסיעות.
אני יודעת שיש גם את נושא ההבראה שאמור להיות משולם לי בזמן שאהיה בחופשת לידה בערך באוגוסט ספטמבר. אודה לך אם תעזרי לי להבין מה ערך התשלום שיועבר אליי (גם אם לא ממש מדויק).
שכר בסיס 5045 ש"ח ברוטו
נסיעות 492 ש"ח
הבראה 1986 ש"ח
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי לידה
נטע01/04/2009שכחתי לציין שאת עבודתי בחברה התחלתי ב- 12/06
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמי לידה
עו``ד ליאת שטיין02/04/2009נטע שלום,
אני שמחה לבשר לך שמנהלת החשבונות שוגה, שכן הסכום שישולם לך כדמי לידה הינו 100% משכר הבסיס, ולא 70% בלבד.
חישוב סכומים לא ניתן לבצע באופן כזה, שכן יש לבחון גם מספר חודשים אחורה, נקודות מס, הקלות מיוחדות, וכדומה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמי לידה
נטע02/04/2009זו שוב אני ?
המשכורת שלי כבר שנה עומדת על שכר בסיס 5045 ש"ח והתוספת נסיעות היא בנפרד 492 ש"ח
אין לי הקלות במס מאחר ואין כל סיבה לכך (בע"ה תהיה לי אחרי הלידה ?)
הדבר היחיד שחשוב לי לדעת הוא האם ישנן הורדות מסוימות בדמי הלידה (ביטוח לאומי, ביטוח מנהלים, מס הכנסה) זה יקוזז לי מהדמי לידה או שזה תשלום שאמור להיעשות בנפרד על ידי ו/או על ידי המעסיק שלי וכאשר אחזור לעבודה 'נתקז' בנושא.
וביולי משולמים דמי הבראה, איך הם ישולמו לי?? אני מתנצלת על השאלות הרבות אך את היחידה שעונה ובגובה העיניים כאשר בכל האתרים האחרים הכל כל כך מסובך ובמקום העבודה כפי שודאי הבנת לא כל כך ברור הנושא...
אלף תודות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמי לידה
עו``ד ליאת שטיין04/04/2009נטע שלום,
אני שמחה לשמוע שאת מקבלת מענה הולם לשאלותייך בפורום - המאמצים מניבים פרי...
התשלומים לביטוח הלאומי ולמס נעשים באופן אוטומטי ומופחתים ישירות מדמי הלידה שישולמו לך, כך שאינך זקוקה לבצע כל "קיזוז" אל מול המעסיק.
ביטוח המנהלים צריך להיות משולם ע"י המעסקי גם בתקופה זו - להסדרת העניין וכן לצורך הפרשת חלקך, עלייך לפנות לסוכן הביטוח שיסדיר זאת.
דמי ההבראה צריכים להיות משולמים לך, ללא קשר לעצם היותך בחופשה - המעסיק רשאי לשלם לך אותם רק בחזרתך.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)