הבראה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבראה
    מורן
    06/04/2009

לעו"ד ליאת שלום

ראשית רוצה לברך על הפורום את פשוט עושה עבודת קודש!

אני נמצאת בשמירת הריון מ 28.12.08 עד הלידה ב"ה תאריך משוער 6.8.09

אני יודעת שבעבודה אמורים לקבל דמי הבראה ביוני או באוגוסט איך אני אמורה לקבל את דמי

ההבראה אם הם לא מוצאים לי תלוש משכורת?

שאלה נוספת התחלתי ללעבוד ב 27.2.08 האם אחרי חופשת הלידה בת 14 שבועות אהיה זכאית

להאריך בחודש נוסף, האם זה בתשלום?

תודה מראש

חג שמח וכשר
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבראה

הוספת תגובה

• דמי הבראה וחל"ת

עו``ד ליאת שטיין
    08/04/2009

מורן שלום,
    תודה - אני תמיד שמחה לשמוע...
    לעניין ההבראה - תהיי זכאית לתשלום הסכומים לאחר שובך מחופשת הלידה (כאשר תקופת השמירה וחופשת הלידה צוברות ותק לכך גם הן).
    החופש הנוסף לו את זכאית לצאת לאחר תום אותם 14 שבועות הינו חל"ת - חופשה ללא תשלום.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מורן
    10/04/2009

תודה רבה על התשובות

כמה זמן אוכל להאריך את חופשתי? התחלתי לעבוד ב 27/2/08 נמצאת בשמירת הריון

מ 28/12/08 עתידית ללדת ב 6/8/09

במידה ואני יחליט לא לחזור לעבודה לאחר חופשת הלידה האם עדיין אהיה זכאית לקבל את דמי ההבראה ?

שאלה נוספת בעלי עובד בחברה הייטק 9 שעות ביום חמישה ימים בשבוע האם המעסיק רשאי

להוריד חצי שעה הפסקה בתשלום כל יום?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות למורן

עו``ד ליאת שטיין
    10/04/2009

מורן שלום,
    מאחר והשלמת שנת עבודה מלאה, הרי שעומדת לך הזכות לקחת חל"ת עד רבע מתקופת עבודתך (כ 4-5 חודשים).
    דמי ההבראה יגיעו לך בכל מקרה באופן יחסי לתקופת עבודתך, עד ליום הפסקת העבודה.
    לגבי בעלך - על פי חוק חייב המעסיק לאפשר הפסקה, והוא רשאי לעשות זאת על חשבון העובד.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    6245588-03

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.... ועוד שאלה קטנה

מורן
    11/04/2009

אני שוב רוצה להודות לך אין לי מילים את פשוט מדהימה כ"כ כיף שיש את מי לשאול

ועוד שאלה קטנה

אמא שלי עובדת 9 שנים במעון ויצו רוצה לקחת שנה ללא תשלום לשמור לי ב"ה על הקטנה ולאחר שנה לחזור לעבודה האם זה אפשרי ? מבלי לאבד את זכויותיה היא בת 58 צפויה לתת לפנסיה עוד 4 שנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חל"ת

עו``ד ליאת שטיין
    12/04/2009

מורן שלום,
    תשובותיי ניתנות באמת בכיף גדול, ותגובות כמו שלך והכרת התודה מחממות גם את הלב :-)

לגבי אימך - עקרונית אין חובה על המעסיק לאשר תקופה זו, אולם אם הדבר נעשה בהסכמה, הרי ששנת חל"ת אינה צוברת זכויות ואינה נכללת בותק.
    פרט לכך - עקרונית אינני רואה כיצד צפוייה תקופה זו לפגוע בדבר.

חג שמח!

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מורן
    13/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו