מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבראהמורן06/04/2009
לעו"ד ליאת שלום
ראשית רוצה לברך על הפורום את פשוט עושה עבודת קודש!
אני נמצאת בשמירת הריון מ 28.12.08 עד הלידה ב"ה תאריך משוער 6.8.09
אני יודעת שבעבודה אמורים לקבל דמי הבראה ביוני או באוגוסט איך אני אמורה לקבל את דמי
ההבראה אם הם לא מוצאים לי תלוש משכורת?
שאלה נוספת התחלתי ללעבוד ב 27.2.08 האם אחרי חופשת הלידה בת 14 שבועות אהיה זכאית
להאריך בחודש נוסף, האם זה בתשלום?
תודה מראש
חג שמח וכשר
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמי הבראה וחל"ת
עו``ד ליאת שטיין08/04/2009מורן שלום,
תודה - אני תמיד שמחה לשמוע...
לעניין ההבראה - תהיי זכאית לתשלום הסכומים לאחר שובך מחופשת הלידה (כאשר תקופת השמירה וחופשת הלידה צוברות ותק לכך גם הן).
החופש הנוסף לו את זכאית לצאת לאחר תום אותם 14 שבועות הינו חל"ת - חופשה ללא תשלום.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מורן10/04/2009
תודה רבה על התשובות
כמה זמן אוכל להאריך את חופשתי? התחלתי לעבוד ב 27/2/08 נמצאת בשמירת הריון
מ 28/12/08 עתידית ללדת ב 6/8/09
במידה ואני יחליט לא לחזור לעבודה לאחר חופשת הלידה האם עדיין אהיה זכאית לקבל את דמי ההבראה ?
שאלה נוספת בעלי עובד בחברה הייטק 9 שעות ביום חמישה ימים בשבוע האם המעסיק רשאי
להוריד חצי שעה הפסקה בתשלום כל יום?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות למורן
עו``ד ליאת שטיין10/04/2009מורן שלום,
מאחר והשלמת שנת עבודה מלאה, הרי שעומדת לך הזכות לקחת חל"ת עד רבע מתקופת עבודתך (כ 4-5 חודשים).
דמי ההבראה יגיעו לך בכל מקרה באופן יחסי לתקופת עבודתך, עד ליום הפסקת העבודה.
לגבי בעלך - על פי חוק חייב המעסיק לאפשר הפסקה, והוא רשאי לעשות זאת על חשבון העובד.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.... ועוד שאלה קטנה
מורן11/04/2009
אני שוב רוצה להודות לך אין לי מילים את פשוט מדהימה כ"כ כיף שיש את מי לשאול
ועוד שאלה קטנה
אמא שלי עובדת 9 שנים במעון ויצו רוצה לקחת שנה ללא תשלום לשמור לי ב"ה על הקטנה ולאחר שנה לחזור לעבודה האם זה אפשרי ? מבלי לאבד את זכויותיה היא בת 58 צפויה לתת לפנסיה עוד 4 שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחל"ת
עו``ד ליאת שטיין12/04/2009מורן שלום,
תשובותיי ניתנות באמת בכיף גדול, ותגובות כמו שלך והכרת התודה מחממות גם את הלב :-)
לגבי אימך - עקרונית אין חובה על המעסיק לאשר תקופה זו, אולם אם הדבר נעשה בהסכמה, הרי ששנת חל"ת אינה צוברת זכויות ואינה נכללת בותק.
פרט לכך - עקרונית אינני רואה כיצד צפוייה תקופה זו לפגוע בדבר.
חג שמח!
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מורן13/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)