שמירת הריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירת הריון?
    מורן
    19/04/2009

שלום, רציתי לשאול על שמירת הריון
    מכיוון שאני עובדת בעבודה שמצריכה הרמת משקל כבד והתרוצצות כל היום-
    אני עובדת בתור דיילת- מסדרת סחורה אני מרימה דברים כבדים כמו אבקות כביסה כבדות( 9 ק"ג) ובקבוקים של כ 4 ליטרים זה מוציא ממני המון המון אנרגיה אני מגיעה לבית עייפה מאוד! וכאבים ברגליים מהתרוצציות וגב עליון מהרמת משקל
    האם אני יכולה לפנות לרופא הנשים שלי שיביא לי שמירת הריון אני נמצאת בשבוע 37 והאם אני חייבת לפנות לרופא הנשים שלי מכיוון שהוא עובד רק ימי שני בשבוע ועד שאני אפגוש אותו זה יהיה שבוע 38???? תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירת הריון?

הוספת תגובה

• שמירת הריון

עו``ד ליאת שטיין
    20/04/2009

מורן שלום,
    לצורך הכרה בשמירת הריון יש צורך באישור מרופא גיניקולוג.
    זאת ועוד, עקב מאמץ בסחיבות והרמות סביר להניח כי לא תינתן שמירת הריון, שכן אין הדבר קשור בהריון קשר ישיר (לדוג': צירים, מחיקת צוואר הרחם, וכדומה).
    חשוב מכל - לצורך קבלת גימלה של שמירת הריון יהיה עלייך להשלים לפחות 30 ימים בשמירה - ספק אם הדבר אפשרי לאור העובדה כי את בשבוע מתקדם.

פתרון אפשרי אחר הינו לצאת לחופשת לידה מוקדמת (להתחיל לנצל את חופשת הלידה כבר מעכשיו).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו