התפטרות במהלך חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות במהלך חופשת לידה
    יעלה אור
    30/04/2009

שלום רב.אני נמצאת כעת בחל"ד,.לפני הלידה אמרתי שאחזור בזמן אך
    הבנתי שארצה להאריך בעוד 4 חודשים והודעתי על כך למעסיק(ותק של 3 + שנים). השאלות:
    -במידה ובמהלך זמן זה אחליט להתפטר מיוזמתי,האם בטלה ההודעה מראש של יום על כל חודש עבודה?(כלומר-האם ינכו את הימים האלה או ידרשו אותם איכשהו)
    -אם אני מתפטרת על מנת לטפל בתינוק,אז מגיעים לי פיצויים.האם זה אומר שאסור לי למצוא עבודה אחרת,אפילו חלקית,?(במקרה שהמעסיק ימרח את תשלום הפיצויים,ואז יברר ויגלה שאני עובדת,וינסה על סמך זה לא לשלם. זה נשמע הזוי..אבל איום ממשי במקרה שלי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפטרות במהלך חופשת לידה

הוספת תגובה

• המשך השאלה-

יעלה אור
    01/05/2009

אני אחדד את השאלה..
    אם אתפטר למטרת טיפול בתינוק ואקבל פיצויים,מהן המגבלות שחלות עלי עלמנת שלא להתבע ע"י המעסיק(ראיתי שכתבת זאת למישהי). האם עזרה בעסק משפחתי ללא תלוש שכר זה נחשב הפרה?
    אם אני מוצאת עבודה חלקית המאפשרת שהות רצופה עם התינוק,כדוגמת פעוטון?? את מבינה למה אני חותרת? מהו הקו שאסור לי לחצות אחרי קבלת הפיצויים,וחשוב מאוד-לכמה זמן כביכול אסור לי לעבוד?
    מצטערת עם הרחבתי מידי,שבת שלום ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפטרות לשם טיפול בילד ועבודה חדשה

עו``ד ליאת שטיין
    06/05/2009

מיכל שלום,
    עובדת לאחר לידה ראשית להתפטר לצורך טיפול בילד, גם אם היא מתחילה לעבוד במקום אחר, ובתנאי שבתנאי העבודה של המקום החדש יש כדי להקל עליה את הטיפול בילד (שעות עבודה קצרות יותר, לדוגמא).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו