מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות המעביד שהעובדת שלו בהריון.לילך04/05/2009
שלום,
אני בעלת פעוטון. לפני כשלושה חודשים עובדת שלי בישרה כי היא בהריון.
עם כל השתתפותי בשמחתה, בזמן האחרון אותה עובדת כבר לא מצליחה להתמודד עם דרישות משרתה כסייעת (שיהיה לה לבריאות והרבה פירגון) ואני מוצאת את עצמי עושה עבודה כפולה.
בימים בהם היא נעדרת, אני נאלצת לשכור עובדת אחרת, שלא תמיד מקלה על העבודה, שכן אין תחליף למישהי שמכירה את העבודה והילדים מכירים וקשורים אליה .
בימים אלו אני מוצאת את עצמי מותשת ומרגישה קצת מנוצלת, אותה עובדת באה בדרישה לקבל שכר של 40 שעות. (ביררתי ואני יודעת שזה החוק)
עם כל הכבוד שיש לי לאותה עובדת, אני מרגישה שאין כאן הגיון שהמעביד צריך "להענש" מכל הכיוונים כי העובדת בהריון.
אשמח לדעת האם יש מקרים חריגים, בהם יש הקלה על המעביד או אולי סבסוד מהמדינה.
אני מקווה שהודעתי לא תפגע באף אחת ובאמת המון בריאות לכולן, אך הגן שלי קטן וכל הוצאה או אפילו לא הוצאה, פשוט העדר אותה עובדת, פוגעת בכל הגן, אם זה בי , בעובדת השניה ואפילו בילדים שמתקשים להתחבר כל פעם לעובדת אחרת.
ואני פשוט מותשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות מעביד
עו``ד ליאת שטיין06/05/2009לילך שלום,
ניתן להבין את הקושי עמו את מתמודדת.
יחד עם זאת, ככל שהרצון לפטר נובע מהיות העובדת בהריון, גם אם בעקיפין, הרי שפיטורים אלה אסורים.
מכל מקום, באפשרותך להגיש בקשה להיתר לפיטורים אשר תידון בפני הממונה על עבודת נשים. עלייך לקחת בחשבון כי לצורך בקשה כזאת מומלץ מאוד לשכור עו"ד אשר יכין בקשה מתאימה, וכן עלייך לדעת מראש כי הליך זה הינו לרוב ממושך וארוך, והתוצאה בסופו אינה בהכרח פיטורים.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)



