מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חישוב גימלה לשמירת הריון ודמי לידהגליה04/05/2009
שלום...וסליחה על אורך ההדועה...אני פשוט בבעיה
במסמך מסודר שקיבלתי מביטוח לאומי בוצע חישוב של 3 חודשי העסקה וזה בכדי לשלם לי את דמי הלידה ואת הגימלה לשמירת ההריון: חודשים ספטמבר + אוגוסט + יולי ....אבל.... מצאתי כי ב"ל
טעה במשכורת של חודש יולי [המעמביד הצהיר על 4900ש"ח וב"ל משום מה כתב 2700ש"ח] ...לפיכך הועברו לחשבוני סכומים נמוכים ממה שמגיע לי על פי חוק. שאלתי היא כזו:
1. האם יש באפשרותי לערער לביטוח לאומי על הנ"ל, על אף שבמכתב רישמי כתב כי ההחלטה היא סופית ואם יש לי הסתייגות עלי לפנות לבית הדין לענייני עבודה? [ מדוע שאפנה לבית הדין לענייני עבודה? זה זמן וזה כסף....והרי הם טעו בחישוב השכר??? ]
2. בעניין אחר: שלחתי למעסיק מכתב בו אני לא ממשיכה בעבודתי משום הצורך לטפל בילד.המעסיק אמר לי כי יפריש לי אותם רק בתום חופשת הלידה. לפני כן אסור לו על פי חוק. האם נכון הדבר?.......מאז המכתב עבר חודש וטרם קיבלתי את פיצויי הפיטורין למרות שיחות טלפוניות בנושא עם המעסיק שמבטיח מחר מחר....מה עלי לעשות?
תודה ושוב סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
עו``ד ליאת שטיין06/05/2009מירב שלום,
ככל שיש טעות מהסוג שציינת, מומלץ לשוב ולפנות למוסד לביטוח לאומי על מנת לנסות ולפתור את העניין בפשטות. אם זה לא יעזור, לא יהיה לך מנוס, אלא לפנות למוסד לביטוח לאומי.
לעניין הפיצויים - על המעסיק חובה לשלמם תוך 15 ימים, וכל אמירה לפיה הוא מנוע מלעשות כן קודם לכן, מוטלת בספק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)