מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהי החוקיות לגבי החזרה לעבודה לאחרמיטל05/05/2009
חופשת לידה
שלום אני עובדת מעל שנה בגוף גדול שאלותיי הן מה החוק לגבי חזרה לעבודה לאחר חופשת לידה כמה ימים הם חייבים להעסיק אותי
האם החזרה לעבודה הינה תחת אותן שעות? כיוון ששינו את שעות העבודה ל6 במקום 7
האם אני יכולה לבקש לעבוד רק בקרים בתקופה מסויימת המשמרות הן פעמיים בשבוע ערב ואני לא אוכל לעבוד ערב בגלל התינוק פעמיים בשבוע ערב זה היה לפני היציאה לחופשה
בנוסף לכך פיטרו את רוב הבנות ממקום העבודה בטענה שעבודתן לא ריווחית זה מוקד מה קורה לגבי זה האם אני יכולה לדרוש העברה לתפקיד אחר כל תשובה שתינתן לי תעזור לי לכלכל את צעדיי וגם לדעת מה להגיד למדור השכר בבקשה לחזור אליי במהרה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה על עובדת לאחר לידה
עו``ד ליאת שטיין06/05/2009מיטל שלום,
את זכאית לחל"ת באורך רבע מתקופת עבודתך, ועד למקסימום שנה.
3. את מוגנת מפיטורים לתקופה בת 90 ימים (60 ימים + 30 ימי הודעה מוקדמת).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה לאחר חופשת לידה
ליאור08/06/20091. חופשת לידה כוללת 98 יום, האם זה כולל שישי שבת? כיצד אדע לחשב באיזה תאריך לחזור אם ילדתי ב- 30.3?
2. במידה ועבדתי 8 שעות קודם והרווחתי משכורת גלובלית, האם בחזרתי לעבודה אני זכאית שלעת הנקה? זאת אומרת- 7 שעות ביום עד גיל שנה של התינוק באותה משכורת גלובלית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)