מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עזרה- קיצוץ שכר רוחבימפחדת להזדהות12/05/2009
שלום,
אני עובדת במשרד פרסום.(כמעט שנתיים)
בינואר השנה קיצצו את השכר לכלל עובדי החברה. (בעל החברה ידע שאני בהריון)
אמרתי לו שאני לא מוכנה לקיצוץ מכיוון שזה יפגע לי בתנאים המגיעים לי, תשובתו הייתה:
"זאת לא שאלה, מקצצים לכולם ומי שלא יסכים פשוט מפוטר"
הוא גם אמר שבכל מקרה פתח בהליך מול התמ"ת.
עשיתי מהר חושבים והבנתי שאני לא רוצה למצוא עצמי ללא עבודה בהריון.
הסכמתי, ואכן שכרי קוצץ מייד.
אתמול- לאחר 4 חודשים שכבר אני מקבלת שכר מופחת, הגיעה אלי הבייתה התשובה של בקשת המעביד ובה רשום כי הוא לא קיבל היתר לצמצום השכר.
הוא אמר לי להתעלם מהתשובה כי בכל מקרה הוא מערער שיש להם טעות.
הוא גם עשה סצנה במשרד וצעק ששיקרתי והשמצתי את החברה בשימוע בתמ"ת (לא היה ולא נברא)
כרגע, הוא גם מתעלם ממני, מבטל פגישות שאני עתידה להשתתף בהם וגורם לאווירה עכורה ללא כל עוול בכפי.
עד לפני שבוע הייתי יד ימינו ועכשיו הוא פשוט מתנהג כאילו אני האוייבת שלו!
אני מאוד זקוקה לכסף, ולא מוכנה לוותר על זכויותיי.
איך אני מקבלת את כספי בחזרה? גם למרות התשובה, הוא ממשיך לתת לי שכר מופחת?
(אני פשוט לא מאמינה, זאת חברה בינונית- גדולה ומוכרת)
מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בניגוד להחלטת הממונה
עו``ד ליאת שטיין17/05/2009שלום לך,
ללא ספק המעסיק עובר על החוק, ומתנהג בניגוד גמור לחובותיו ולהחלטת הממונה בעניין זה.
נראה כי זה המקרה בו נדרשת התערבות של עו"ד מטעמך, אשר יעמיד את המעסיק במקומו, ויבהיר לו כי הוא עובר על החוק, ויפה שעה אחת קודם.
בתביעה כזו המעסיק אף עלול למצוא עצמו מחוייב גם בפיצוי הסטטוטורי של עד 50,000 ש"ח בגין הפרת חוק זאת.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)