זכויות יולדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות יולדת
    מזל
    13/05/2009

שלוםרב,
    אני ילדתי לפני 4 וחצי חודשים . המעהיד הציע לי עבודה שלא מתאימה לי בשעות ובמרחק הנסיעה לכן היגענו להחלטה שאני כותבת מכתב שבו אני מציינת שהחלטתי להישאר לטפל בילד ובכך אני שומרת על זכויותיי לפיצויים. שאלתי היא אם עדיין לא קיבלתי סיכום סופי בינינו אני כבר יכולה ללכת לחתום בלשכה אפילו שאין לי עדיין שום מכתב מהמעביד שמודיע על סיום הקשר בינינו? עבר כבר חודש ימים מאז שאני הייתי אמורה לחזור ועד ששלחתי את המכתב זה פוגע בי באיזשהו אופן?
    תודה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכויות יולדת

הוספת תגובה

• התפטרות לצורך טיפול בילד

עו``ד ליאת שטיין
    17/05/2009

שלום לך,
    על מנת למצות את זכותך עד תום, עלייך לפנות ולהתייצב בלשכת התעסוקה מייד עם סיום יחסי עובד-מעביד ביניכם.
    קחי בחשבון שבמקרה זה, בו את מודיעה על התפטרות למען טיפול בילד, תהיי זכאית לדמי אבטלה רק בתום 90 ימי המתנה!

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן...

מזל
    18/05/2009

אם לא קיבלתי עדיין את המכתב המסכם ביני לבין המעביד אני כבר יכולה ללכת ללשכה או שאני צריכה להמתין למכתב? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייצבות בלשכה

עו``ד ליאת שטיין
    20/05/2009

מזל שלום,
    את יכולה, ואף מומלץ כי צלכי לחתום כבר עכשיו, על מנת להבטיח את זכותך לקבלת הכספים בגין תקופה זו, אשר ישולמו לך בפועל רק לאחר הצגת המכתב מהמעסיק (אשר יכול להיות במועד מאוחר יותר).

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו