פיטורין לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין לאחר חופשת לידה
    אמא טרייה
    19/05/2009

שלום רב,
    האם המעסיק יכול לפטר אותי מייד לאחר חופשת הלידה ובתוך 60 הימים האוסרים על הפיטורין או שזוהי עבירה על החוק? לא ברור לי האם אפשרי לפטר בתקופה זו ובכך להסתכן מבחינתו בתשלום 60 ימים אלו או שזהו איסור מוחלט לפיטורין. במידה ואני ומעסיקי מחליטים יחד על פיטורין (בהסכמתי) האם זה אפשרי וחוקי מייד לאחר חופשת הלידה וטרם חלוף 60 הימים? אשמח לתשובה מהירה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין לאחר חופשת לידה

הוספת תגובה

• פיטורים או התפטרות

עו``ד ליאת שטיין
    20/05/2009

שלום לך,
    לא קיים מונח כזה "פיטורים בהסכמה", שכן יש התפטרות (ביוזמת העובדת) או פיטורים (ביוזמת המעסיק).
    התפטרות הינה חוקית בכל עת (באופן כללי), בעוד פיטורים בתקופה זו אסורים.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז-

אמא טרייה
    20/05/2009

אם כך אז אין מנוס ואם אני ומעבידי לא מעוניינים שאחזור לעבודה עלי להתפטר לצורך גידול הילד ושזכויותיי תיפגענה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטורים או התפטרות

עו``ד ליאת שטיין
    26/05/2009

התפטרות היא אופציה בה אינך חייבת לנקוט, אלא אם את רוצה בכך. מכל מקום, המעסיק מנוע מלפטר אותך בתקופה זו.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו