מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות אחרי חופשת לידה דחוף!!!חנית25/05/2009
אני עובדת בחברת פלאפון קצת לפני חזרתי מחופשת לידה נסגר הסניף בו הייתי עובדת ואותנו הנציגים חילקו לסניפים עם התחשבות בבקשותינו אני הועברתי למוקד הטלפוני ע"פ בקשתי היום שבועיים אחריי חזרתי אני לא מעוניינת להמשיך שם לא טוב לי בעבודה ואופי העבודה אינו מתאים לי אני רוצה להתפטר כמה זמן מראש עליי להודיע על עזיבה והאם בגלל המעבר הזה ניתן להתפטר מיידית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה מוקדמת
עו``ד ליאת שטיין26/05/2009חנית שלום,
עקרונית עלייך לתת למעסיק חודש הודעה מוקדמת, אולם בנסיבות חריגות כאלה, ייתכן ולא חלה עלייך חובה כזו - אין התייחסות ספציפית למקרה זה בחוק.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת....
חנית27/05/2009קודם כל תודה על ההתייחסות !
איך אוכל לדעת אם חל עליי חוק זה איפה ניתן לשאול בוודאות כי תשובות בטח לא אקבל ממקום העבודה שלי הם גם ככה אוהבים להקשות על מי שרוצה לעזוב ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת לחנית
עו``ד ליאת שטיין30/05/2009חנית שלום,
ראשית - בשמחה...
לשאלתך - כפי שהסברתי בתשובתי הקודמת - עקרונית, חוק הודעה מוקדמת. יחד עם זאת, ייתכן ובמקרה שתארת מתקיים חריג בו לא יהיה מקום לתחולת החוק - אולם לא ניתן דעת זאת בברור לאור העובדה כי אין התייחסות ספציפית למקרה זה בחוק, והדבר יהיה נתון לפרשנות בית הדין, במידה ויגיע אליו.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)