התפטרות אחרי חופשת לידה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות אחרי חופשת לידה דחוף!!!
    חנית
    25/05/2009

אני עובדת בחברת פלאפון קצת לפני חזרתי מחופשת לידה נסגר הסניף בו הייתי עובדת ואותנו הנציגים חילקו לסניפים עם התחשבות בבקשותינו אני הועברתי למוקד הטלפוני ע"פ בקשתי היום שבועיים אחריי חזרתי אני לא מעוניינת להמשיך שם לא טוב לי בעבודה ואופי העבודה אינו מתאים לי אני רוצה להתפטר כמה זמן מראש עליי להודיע על עזיבה והאם בגלל המעבר הזה ניתן להתפטר מיידית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה מוקדמת

עו``ד ליאת שטיין
    26/05/2009

חנית שלום,
    עקרונית עלייך לתת למעסיק חודש הודעה מוקדמת, אולם בנסיבות חריגות כאלה, ייתכן ולא חלה עלייך חובה כזו - אין התייחסות ספציפית למקרה זה בחוק.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת....

חנית
    27/05/2009

קודם כל תודה על ההתייחסות !
    איך אוכל לדעת אם חל עליי חוק זה איפה ניתן לשאול בוודאות כי תשובות בטח לא אקבל ממקום העבודה שלי הם גם ככה אוהבים להקשות על מי שרוצה לעזוב ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה נוספת לחנית

עו``ד ליאת שטיין
    30/05/2009

חנית שלום,

ראשית - בשמחה...

לשאלתך - כפי שהסברתי בתשובתי הקודמת - עקרונית, חוק הודעה מוקדמת. יחד עם זאת, ייתכן ובמקרה שתארת מתקיים חריג בו לא יהיה מקום לתחולת החוק - אולם לא ניתן דעת זאת בברור לאור העובדה כי אין התייחסות ספציפית למקרה זה בחוק, והדבר יהיה נתון לפרשנות בית הדין, במידה ויגיע אליו.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו