מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחליפה של יולדתאיילתתת27/05/2009
שלום רב ,
אני מועסקת בחברה כ- 6 שנים .
בתפקידי האחרון אני מחליפה יולדת בחופשת לידה , שאמרוה לחזור בספטמבר.
בנתיים אני בעיצומה של חפיפה נוספת ליולדת נוספת שאמורה ללדת בספטמבר.
כך שהתפקיד בו אני כעת ממשיך להיות זמני .
שאלתי היא :
גיליתי שאני בהריון , האם מותר להם לפטר אותי או להחליט כי אני לא אמלא את מקוה של זו העתידה ללדת . טרם דיווחתי למעסיק שלי אך אני חוששת כיצד יפע הדבר בי .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איסור פיטורי עובדת בהריון ללא היתר
עו``ד ליאת שטיין27/05/2009איילת שלום,
אין רלוונטיות לעובדה כי את מחזיקה כרגע בתפקיד זמני, וזאת לאור העובדה כי מלאו לך למעלה מ 6 חודשים במקום העבודה.
בנסיבות אלה על המעסיק חל איסור לפטר אותך בשלב זה לאור הריונך, אלא באם יקבל היתר לכך מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת.
דווקא בשל כך, מומלץ ליידע את המעסיק על ההריון, בכתב, ויפה שעה אחת קודם...
באם יתעוררו בעיות בעניין זה, אשמח להוסיף ולסייע.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
6245588-03
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריון
נטלי31/05/2009עו''ד אילת שלום רב,
אני עובדת במשרה מלאה מתאריך 18/2 במקום עבודה חדש.
במידה ונקלטתי אפילו לא מתוך כוונה וברצוני לשמור על הריון זה מה הם זכויתיי
והאם עליי לחכות עוד שלושה חודשים כדי שימלאו לי חצי שנה בעבודה ואז אני "מוגנת" מחמת הפיטורים ???
מה עליי לעשות אני מבולבלת ודי חוששת מה יהיה אשמח לתגובתך במהרה
בברכה,
נטלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעעעעע
נטלי31/05/2009סליחה התבלבלתי בשמך עו''ד ליאת שטיין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד הודעה על הריון
עו``ד ליאת שטיין03/06/2009נטלי שלום,
על מנת להינות מהגנת החוק, הרי שמומלץ ליידע את המעסיק על ההריון רק בחלוף 6 חודשי עבודה במקום (ובתנאי שעדיין אינך בחודש חמישי, שזה המועד הנדרש בחוק ליידוע המעסיק, לכל המאוחר).
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)