מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפטרות במהלך חופשת לידההילה20/08/2007
שלום רב,
אני מעוניינת להתפטר מהעבודה בה אני עובדת מזה 3 שנים לצורך טיפול בילדי. למיטב הבנתי לצורך קבלת דמי אבטלה אאלץ להמתין 90 יום. ברצוני לדעת ממתי נספרים לי ה-90 יום - האם מתום חופשת הלידה או מתאריך מכתב ההתפטרות?
האם יקוזז לי מסכום דמי הלידה שקיבלתי?
רב תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפטרות במהלך חופשת הלידה
עו"ד אילן קמינצקי21/08/2007את אמורה לכתוב מכתב למעביד שכותרתו הינה "התפטרות לצורך טיפול בילד".
במכתב את צריכה לציין כי עם תום חופשת הלידה בכוונתך להתפטר מהעבודה לצורך טיפול בילד ולפיכך לא תשובי לעבודה עם תום חופשת הלידה. אציין כי תאריך המכתב הינו להיום אולם תאריך ההתפטרות הינה עם תום חופשת הלידה (כך שתינתן הודעה מוקדמת לפני ההתפטרות).
כמו כן תצייני כי בהתאם לחוק, בנסיבות אלו את זכאית לפיצויי פיטורין.
בהתאם למכתב זה יש לספור את 90 הימים מתום חופשת הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה מוקדמת
הילה22/08/2007קודם כל המון תודה עזרת לי מאוד!
ובהמשך לתשובתך- האם תקופת ההודעה המוקדמת היא לפי החוזה ביני לבין המעביד (בחוזה רשום שעליי להודיע חודשיים מראש) או 30 יום? האם מבחינת החוק עליי לתת הודעה מוקדמת בכל מקרה גם אם יוותר לי על כך (שכן בכל מקרה בחודשיים אלו לא אחזור לעבוד כי אאריך את חופשת הלידה לחל"ת)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה מוקדמת
עו"ד אילן קמינצקי22/08/2007באם בחוזה בינכם נקבע שעלייך לתת הודעה מוקדמת של 60 יום אז עלייך לפעול בהתאם לחוזה.
יחד עם זאת המעביד בהחלט רשאי לוותר על תקופת ההודעה המוקדמת הכתובה בחוזה אולם רצוי כי יתן לך מסמך בכתב על כך (על מנת למנוע חילוקי דעות בעתיד).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)