מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה רבה על תשובתך, ושאלה נוספתרינת10/06/2009
במידה וקיבלתי פיצויים על שעזבתי את מקום עבודתי לשם טיפול בתינוק,
האם אחרי 3 חוד' במידה וארצה לחזור לאותו מקום עבודה הם יכולים להחזיר אותי לאותו
מקום עבודה במידה והם אכן מעוניינים בי?
ידיד לי טוען שאכן מקום העבודה יכול להחזיר אותי גם אם התפטרתי לאחר לידה וקיבלתי פיצויים
במידה והם עדיין רוצים בי, ואני חושבת שאין דבר כזה-ברגע שעזבתי וקיבלתי פיצויים לא יכולים לחזור לאותו מקום עבודה, מי צודק?
תודה מראש
תבורכי על המצווה הגדולה שאת עושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצף זכויות
עו``ד ליאת שטיין10/06/2009רינת שלום,
תשלום פיצויי פיטורים אינם מהווים סוף פסוק, ובהחלט קיימת אפשרות לשוב ולעבוד באותו מקום עבודה.
זאת ועוד, חשוב שתדעי כי ככל שלא חלפו יותר מ 90 ימים מסיום ההעסקה הקודמת, הרי שהרצף וותק הזכויות ממשיך להיצבר עוד מתחילת המועד הקודם.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוטרתי לאחר חזרתי מהארכת חופשת הליד
אוריאנה עזריה12/06/2009שלום,
עבדתי במשך יותר משנתיים וילדתי תאומים ב-10.10.08 ויצאתי לחופשת לידה שהיסתימה ב- 6 בפבאור 09 ואז ביקשתי להאריך את חופשת לידה שלי עד ה-3 במאי 2009 חל חשבון ימי החופש שהיו לי( כלומר חודשים פבאואר-מרס אפריל קיבלתי תלוש שכר אשר שולם מימי החופש שצברתי. ב-3 במאי חזרתי לעבוד וב-10 ביוני הודיעו לי כי מפטרים אותי ונותנים לי חודש מיום ההודעה. רציתי לדעת אם בגלל שפדיתי את ימי החופש שלי בחופשה לאחר חופשת הלידה בעצם איבדתי את הזכות שאסור לפטר עובדת 60 יום לאחר חזרתה לעבודה.
אוריאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עו``ד ליאת שטיין15/06/2009אוריאנה שלום,
השבתי לך בפנייתך הטלפונית אלי בעניין זה.
בברכה,
ליאת שטיין, עו"ד
03-6245588* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)