תודה רבה על תשובתך, ושאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה רבה על תשובתך, ושאלה נוספת
    רינת
    10/06/2009

במידה וקיבלתי פיצויים על שעזבתי את מקום עבודתי לשם טיפול בתינוק,
    האם אחרי 3 חוד' במידה וארצה לחזור לאותו מקום עבודה הם יכולים להחזיר אותי לאותו
    מקום עבודה במידה והם אכן מעוניינים בי?
    ידיד לי טוען שאכן מקום העבודה יכול להחזיר אותי גם אם התפטרתי לאחר לידה וקיבלתי פיצויים
    במידה והם עדיין רוצים בי, ואני חושבת שאין דבר כזה-ברגע שעזבתי וקיבלתי פיצויים לא יכולים לחזור לאותו מקום עבודה, מי צודק?

תודה מראש
    תבורכי על המצווה הגדולה שאת עושה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רצף זכויות

עו``ד ליאת שטיין
    10/06/2009

רינת שלום,
    תשלום פיצויי פיטורים אינם מהווים סוף פסוק, ובהחלט קיימת אפשרות לשוב ולעבוד באותו מקום עבודה.
    זאת ועוד, חשוב שתדעי כי ככל שלא חלפו יותר מ 90 ימים מסיום ההעסקה הקודמת, הרי שהרצף וותק הזכויות ממשיך להיצבר עוד מתחילת המועד הקודם.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוטרתי לאחר חזרתי מהארכת חופשת הליד

אוריאנה עזריה
    12/06/2009

שלום,
    עבדתי במשך יותר משנתיים וילדתי תאומים ב-10.10.08 ויצאתי לחופשת לידה שהיסתימה ב- 6 בפבאור 09 ואז ביקשתי להאריך את חופשת לידה שלי עד ה-3 במאי 2009 חל חשבון ימי החופש שהיו לי( כלומר חודשים פבאואר-מרס אפריל קיבלתי תלוש שכר אשר שולם מימי החופש שצברתי. ב-3 במאי חזרתי לעבוד וב-10 ביוני הודיעו לי כי מפטרים אותי ונותנים לי חודש מיום ההודעה. רציתי לדעת אם בגלל שפדיתי את ימי החופש שלי בחופשה לאחר חופשת הלידה בעצם איבדתי את הזכות שאסור לפטר עובדת 60 יום לאחר חזרתה לעבודה.
    אוריאנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/06/2009

אוריאנה שלום,
    השבתי לך בפנייתך הטלפונית אלי בעניין זה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו