מצטערת על כל השאלות ועל אורך ההודעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטערת על כל השאלות ועל אורך ההודעה
    ...
    19/06/2009

שלום רב, ותודה על הפורום המספק ידע רב,
    ילדתי במרץ 2009 ואני צריכה לחזור לעבודה בתחילת יולי.
    לאחר חופשת הלידה אהיה במקום עבודתי שנה וחצי ואני לא בטוחה שאני רוצה להמשיך שם.
    על כן יש לי כמה שאלות שעם תוכלו לענות לי עליהם אודה לכם מאודד!!
    1.עם המעסיק מפטר אותי מהם הפיצויים שאני מקבלת.?
    על השנה וחצי ובנוסף 60+30?
    2. האם אני הייה רשאית לחתום בלשכת התעסוקה ישר לאחר קבלת מכתב הפיטורין או רק לאחר 90 יום מכיוון שקיבלתי פיצויים?
    3.אם אני מתפטרת ומקום עבודתי מוציא לי מכתב פיטורין כדי שאוכל לחתום בלשכת התעסוקה האם זה קביל? או שישנה בעיה עם זה?
    4.עם בתחילת עבודתי הייתי עובדת שעות רבות ו7 ימים בשבוע במשמרות, אך מתחילת ההריון (שזהו זמן שבו התחלפו המנהלים) עבדתי 5 ימים בשבוע (ללא שישי שבת) וכ-6-7 שעות ביום רק במשמרות בוקר. כשאחזור לעבודתי לפי מה העבוד לפי התחלת עבודתי או לפי שעות עבודתי בהיותי בהריון?
    5. הייתי אחראית משמרת בחנות בגדים בפרסיה ארצית אך בסניף בו עבדתי התחלפו המנהלים שוב כשהייתי בחופשת לידה העם מותר למנהלת החדשה להעסיק אותי בתור עובדת רגילה מכיוון שאינה מכירה אותי?
    6. עם העלו לכל עובדי הרשת את השכר יותר מהשכר אותו אני הייתי מקבלת בתור מנהלת משמרת האם יש חוק כלשהו שמחייב אותם להעלות גם לי את השכר?

בתודה מראש ושוב סליחה על כל השאלות.(זה פשוט חדש לי.)
    אודה לכם עם תענו במהרה בעוד שבועיים הינני אמורה לחזור לעבודתי ואיני יודעת מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זו שוב אני..בבקשה תענו דחוף.!

...
    21/06/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראי - הודעה אישית מעו"ד ליאת שטיין!

tuly82
    22/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

עו``ד ליאת שטיין
    23/06/2009

שלום לך,
    1. כן.
    2. בהתפטרות - לאחר 90 ימים, בפיטורים - עם סיום יחסי עובד מעביד.
    3. קביל (אם כי בעייתי מבחינת המעסיק).
    4. עקרונית - לתנאי העסקת ערב יציאתך לחופשת לידה.
    5. לא, עלייך לשוב לתפקיד אותו ביצעת.
    6. אם זה נעשה בצורה גורפת התשובה חיובית, אחרת זה עלול להחב הפלייה אסורה.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו