צבירת ימי חופשה בתקופת חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צבירת ימי חופשה בתקופת חופשת לידה
    אלין
    20/06/2009

שלום,
    אני ילדתי לפני חצי שנה והתפטרתי בשביל לטפל בתינוק, עבדתי בחברה מ08.01.08 עד 02.12.08 ולאחר מכן ילדתי, המעביד טוען שאין לי זכויות לצבירת חופשה בזמן חופשת לידה , האם הדבר נכון, הרי שלפי החוק החופשת לידה נחשבת כותק . אני עבדתי בחברה 11 חודשים זה יותר מ-200 שעות. האם למעביד יש זכות לא לשלם לי חופשה בזמן חופשת לידה, האם יש איזה אתר שרשומים שם חוקים לגבי הנושא הזה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בבקשה תעזרו לי

אלין
    22/06/2009

מה אני יכולה לעשות כאשר מעביד מסרב לשלם חופש בזמן חופשת לידה?
    תודה
    אלינור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעביד טוען שלא מגיע צבירת חופש -עזר

אלין
    23/06/2009

שלום בבקשה תעזרו לי,
    עבדתי מ08.01.08-02.12.08 בתאריך 02.12 ילדתי , המעביד טוען שאם לא עבדתי אף יום אחד בשנת 2009 ןלא מגיע לי צבירת חופש בחופשת לידה. החופשת לידה הסתימה ב10.03.09 .
    אני חושבת להגיש תביע נגדו.
    תודה
    אלינ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים, בבקשה

אלין
    24/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו