שאלה בנוגע לפיצויים במהלך הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לפיצויים במהלך הריון
    שירלי
    23/08/2007

שלום רב,

אני עובדת במקום עבודתי מעל שנתיים וחצי וכיום הנני בחודש השלישי להריוני
    יש לציין כי לאחר שנה מעבידי החל להפריש לי ביטוח מנהלים כך שיש לי סה"כ כשנה וחצי ביטוח מנהלים
    שאלתי- באם אני מתפטרת ממקום עבודתי במהלך ההריון כי מצאתי עבודה אחרת שמוכנה לקבלני בעת הריון האם מעסיקי חייב בפיצויים? כלומר האם בעקבות העובדה שהפרשתי גם אני וגם מעבידי סכום לביטוח מנהלים במשך כשנה וחצי הפיצויים שלי מגיעים לי אוטומטית?

בברכה ורב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיצויים במהלך ההריון

עו"ד אילן קמינצקי
    23/08/2007

בהנחה ותתפטרי מעבודתך בנסיבות האמורות בשאלתך לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורין. בדומה לכך לא תהיי זכאית לקבל את חלק הפיצויים בביטוח המנהלים (ביטוח המנהלים מורכב מפיצויים ומתגמולים לפנסיה).
    לפיכך רצוי להגיע להסכמה עם המעביד לפני ההתפטרות על שחרור כספי הפיצויים מביטוח מנהלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שאלה נוספת
    24/08/2007

היי, תודה על המענה המהיר
    שאלתי- באם אחליט להישאר במקום עבודתי הנוכחי עד הלידה האם אהיה זכאית גם לפיצויי פיטורין וגם לחלק הפיצויים שבביטוח מנהלים?
    האם חלק הפיצויים שבביטוח המנהלים אינו הוא הוא פיצויי הפיטורין שלי?

רב תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה הנוספת

עו"ד אילן קמינצקי
    24/08/2007

בהנחה והופקדו עבורך כספי פיצויים בביטוח מנהלים , סכום זה בא במקום תשלום פיצויי הפיטורין אלא אם הסכום אינו מכסה את מלוא תשלום הפיצויים שאז על המעביד להשלים את ההפרש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ביטוח מנהלים

שאלה נוספת
    24/08/2007

היי, הייתכן שבמסגרת ביטוח מנהלים מעסיקי לא יפריש פיצויים, אלא רק תגמולים לפנסיה?
    ביטוח מנהלים לא אמור לכלול את שני המרכיבים הנ"ל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חובה

עו"ד זיוה אופק
    24/08/2007

להפריש פיצויים דרך ביטוח המנהלים. יש לבדוק עם חברת הביטוח מה כולל ביטוח המנהלים. דרך אגב, אם עובדים אצל מעסיק קטן או שמאיזושהי סיבה לא בטוח שהוא יציב כדאי מדי פעם לבדוק שמה שסוכם שיופרש (ומה שיורד לך מהמשכורת) אכן הופרש בפועל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו