מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לפיצויים במהלך הריוןשירלי23/08/2007
שלום רב,
אני עובדת במקום עבודתי מעל שנתיים וחצי וכיום הנני בחודש השלישי להריוני
יש לציין כי לאחר שנה מעבידי החל להפריש לי ביטוח מנהלים כך שיש לי סה"כ כשנה וחצי ביטוח מנהלים
שאלתי- באם אני מתפטרת ממקום עבודתי במהלך ההריון כי מצאתי עבודה אחרת שמוכנה לקבלני בעת הריון האם מעסיקי חייב בפיצויים? כלומר האם בעקבות העובדה שהפרשתי גם אני וגם מעבידי סכום לביטוח מנהלים במשך כשנה וחצי הפיצויים שלי מגיעים לי אוטומטית?
בברכה ורב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיצויים במהלך ההריון
עו"ד אילן קמינצקי23/08/2007בהנחה ותתפטרי מעבודתך בנסיבות האמורות בשאלתך לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורין. בדומה לכך לא תהיי זכאית לקבל את חלק הפיצויים בביטוח המנהלים (ביטוח המנהלים מורכב מפיצויים ומתגמולים לפנסיה).
לפיכך רצוי להגיע להסכמה עם המעביד לפני ההתפטרות על שחרור כספי הפיצויים מביטוח מנהלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שאלה נוספת24/08/2007היי, תודה על המענה המהיר
שאלתי- באם אחליט להישאר במקום עבודתי הנוכחי עד הלידה האם אהיה זכאית גם לפיצויי פיטורין וגם לחלק הפיצויים שבביטוח מנהלים?
האם חלק הפיצויים שבביטוח המנהלים אינו הוא הוא פיצויי הפיטורין שלי?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה הנוספת
עו"ד אילן קמינצקי24/08/2007בהנחה והופקדו עבורך כספי פיצויים בביטוח מנהלים , סכום זה בא במקום תשלום פיצויי הפיטורין אלא אם הסכום אינו מכסה את מלוא תשלום הפיצויים שאז על המעביד להשלים את ההפרש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי ביטוח מנהלים
שאלה נוספת24/08/2007היי, הייתכן שבמסגרת ביטוח מנהלים מעסיקי לא יפריש פיצויים, אלא רק תגמולים לפנסיה?
ביטוח מנהלים לא אמור לכלול את שני המרכיבים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חובה
עו"ד זיוה אופק24/08/2007להפריש פיצויים דרך ביטוח המנהלים. יש לבדוק עם חברת הביטוח מה כולל ביטוח המנהלים. דרך אגב, אם עובדים אצל מעסיק קטן או שמאיזושהי סיבה לא בטוח שהוא יציב כדאי מדי פעם לבדוק שמה שסוכם שיופרש (ומה שיורד לך מהמשכורת) אכן הופרש בפועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)