חזרה לעבודה אחרי חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לעבודה אחרי חופשת לידה
    יפעת
    23/06/2009

שלום
    אני אמורה לחזור לעבודה בקרוב מאד לאחר חופשת הלידה שלי ורציתי לדעת מה הן זכויות בכל התחומים ואיפה אני יכולה למצוא מסמך המפרט את זה? (לדוגמא: שעת הנקה, הורדה בשכר בעקבות קיצוץ שעות, פיטורים, וכו'...)
    עלי לציין שאני מעוניינת להמשיך לעבוד במקום העבודה הנוכחי שלי רק הייתי רוצה לדעת מהן זכויותי המלאות
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה רק אני לא קיבלתי תשובה? :(

יפעת
    24/06/2009

אני אמורה לחזור בקרוב למקום עבודתי שבו אני עובדת כבר כ-4 שנים אחרי לידת תאומים.
    בנוסף לחודשי חופשת הלידה שהגיעו לי על פי חוק בחרתי להאריך את חופשתי ללא תשלום עוד כ-3 חודשים נוספים.
    רציתי לדעעת מהם זכויותי לגבי חזרה למקום העבודה? מהי התקופה שבה אסור על מעבידי לפטר אותי? מה בנוגע לשינוי בשכרי? שעת הנקה? משרת אם?
    איפה אפשר למצוא תשובות? אולי תוכלי להפנות אותי לאתר ששם מפורטות כל הזכויות של נשים שחוזרות לעבודה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליפעת

עו``ד ליאת שטיין
    27/06/2009

יפעת שלום,
    אכן, לנשים בהריון ולאחר לידה זכויות והגנות רבות, אשר ברובן מרוכזות באתר האינטרנט שלי, בעמוד ספציפי העוסק בכך.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588
    הנציב 14 ת"א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו