הודעה מוקדמת ממעביד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודעה מוקדמת ממעביד
    הדר
    23/06/2009

עו"ד שטיין ליאת שלום רב,

ראשית אני מקווה שבנך חש בטוב,
    שנית שאלתי היא-אני ממתינה לתשובה ממשרד התמ"ת בקשר לפיטוריי-אני נמצאת באמצע חודש 9במידה והתשובה הינה חיובית והמעביד רשאי לפטר אותי יום לפני הלידה,אני זכאית לחודש הודעה מוקדמת,אך אם אני יולדת אני אקבל דמי לידה מביטוח לאומי,האם עדיין אני זכאית ל30 יום הודעה ממעסיקי או שזה מתבטל בשל החפיפה בין השניים?

תודה רבה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודעה מוקדמת ממעביד

הוספת תגובה

• חפיפה בין תשלומי שכר לדמי לידה

עו``ד ליאת שטיין
    26/06/2009

הדר שלום,
    תודה על הההתעניינות.
    לגבי שאלתך - מדובר אכן בסוגייה קשה, אולם על פניו נראה כי הכספים שתקבלי יקוזז מדמי הלידה להם תהיי זכאית - עלייך לבחון זאת לעומק עם המוסד לביטוח לאומי.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה מוקדמת ממעביד

הדר
    26/06/2009

תודה רבה על עצתך,בהחלט אברר זאת מול המוסד לביטוח לאומי,
    האם בתשובתך התכוונת רק לגבי הודעה מוקדמת של 30 יום או גם לגבי תשלום פיצויים?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חפיפה

עו``ד ליאת שטיין
    27/06/2009

הדר שלום,
    התייחסתי רק לתקופת ההודעה המוקדמת, שכן הפיצויים אינם עומדים בחפיפה לדבר, ותהיי זכאית להם ללא קשר.

בברכה,
    ליאת שטיין, עו"ד
    03-6245588
    הנציב 14 ת"א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו